Dodaj do ulubionych

do topola4:)

11.08.06, 09:55
Hej, napisałaś, że się Wam zepsuła karuzelka Canpola - co zamierzasz z nią
zrobić? My mamy taką po starszej córeczce i zespuło się nam kółko do
przykręcania - takie plastikowe - nie masz może na zbyciu? Pokryłabym
oczywiście koszty przesyłki.
Pozdrawiam,
Monika
Obserwuj wątek
    • topola4 Re: do topola4:) 11.08.06, 12:09
      Czy mogłabyś mi szczegółowiej opisać, co się zepsuło? Czy chodzi o ten element,
      którym mocuje się karuzelkę do łóżeczka (w formie nakładki na śrubę mocowane od
      wewnętrznej strony łóżeczka)?
      Jeszcze nie zdecydowaliśmy ostatecznie, co z karuzelką zrobimy. Nam zepsuła się
      pozytywka i jednocześnie mechanizm obracający zabawki. Karuzelka jest nadal
      przykręcona do łóżeczka, ale nie obraca się. W ciągu paru dni dam Ci odpowiedź.
      Pozdrawiam serdecznie
      • nikasob Re: do topola4:) 11.08.06, 12:35
        Właśnie o ten element mi chodzi - to koło- nakładka do nakręcania na "śrubę" -
        gwint się nam oderwał crying. Oczywiście za ten element też Ci zapłacę - po prostu
        nie chciałam kupować nowej karuzelki, bo reszta jest dobra.
        Ale moze warto jeszcze złożyc reklamację w sklepie, gdzie ją kupiłaś? Może Ci
        wymienią?
        Pozdrawiam wink
        • topola4 Re: do topola4:) 11.08.06, 14:46
          Chyba nic z tego. Niestety to był prezent. Poza tym mój tata, który jest "złotą
          rączką" rozłożył pozytykę na części. Nie nadaje się już do reklamacji. A za
          część (jeżeli zdecydujemy się na zakup nowej karuzeli) nie musisz płacić!
    • topola4 Re: do topola4:) 17.08.06, 07:11
      Czy nadal potrzebujesz tę część do swojej karuzelki? Jeśli tak, to napisz mi
      maila na adres gazetowy z Twoim adresem. Wyślę Ci ją jak najszybciej.
      Pozdrawiam
      Monika
    • nikasob Re: do topola4:) 18.08.06, 16:17
      napisałam meila smile
      • topola4 Re: do topola4:) 18.08.06, 16:22
        Dostałam. Nie mogłam wcześniej odpowiedzieć, ale już powinnaś mieć mojego maila.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka