naranykota 31.08.06, 22:24 Wiem, że jest jakieś smakowe mleko. Ja tu ciągle kombinuję jak przemycić córeczce mleko inne niżmoje. A można dodać soku przecierowego na przykład do Bebika 2R? Jak sądzicie? coś się stanie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doso1 Re: Owocowe mleko 31.08.06, 22:28 Ja juz od dluzszego czasu podaje mlodemu przed popoludniowa drzemka mleko z sokiem pol na pol. Tzn. np. robie 60 ml mleka i daje 60 ml soku. Z przecierowymi nie probowalam, tylko z klarownymi najrozniejszymi. A zaczelam tak robic w upaly, zeby przemycic Nico cos do picia, bo za cholere nie chcial nic innego oprocz mleka. A z drugiej strony przy okazji tez udalo mi sie choc troche zmniejszyc ilosc mleka wypijana przez niego, bo sporo tego idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
naranykota Re: Owocowe mleko 31.08.06, 22:33 )) Wspaniała wiadomożć dla mnie zrobię na próbę Jeśli ten pomysł przejdzie, to zamiast butelki herbaty czy innego napoju przy jakim usypia, można by Jej zapodać mleko......)) Widzisz u mnie odwrotnie niż u Ciebie, bo Marysia uwielbia wszystko inne (soki głównie) tylko nie mleko mod. Tak więc spróbuję jutro. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Owocowe mleko 31.08.06, 22:37 Moze za pierwszym podejsciem sprobuj dodac tylko jedna miarke mleka (i odpowiadajaca jej ilosc wody). I jesli to przejdzie to potem mozesz probowac zwiekszyc ilosc mleka. Aha, i ja podaje ten napoj lekko cieply (taki letni). Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Owocowe mleko 31.08.06, 22:44 nic sie nie stanie. do kaszy wieczornej dodaje zmiksowane jablko, banana, gruszke, czasami wkladam ze sloika albo dolewam soku Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: Owocowe mleko 02.09.06, 10:49 mam ten sam problem młoda mleka niecierpi od od 2 miesięcy daję mleko owocowe nestle ale cholernie (jak dla mnie ) drogie za 500 ml -8,5zł, kaszki też nestle tylko do picia - cena podobna za 500ml, a od 2 tyg daję mleko dla juniora Bebiko też już gotowe w płynie, no i zwykłe krowie czekoladowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: Owocowe mleko 03.09.06, 10:32 skorzystam z pomysłu, żeby przemycić ten okropny Bebilon pepti. brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś