Dodaj do ulubionych

sen w dzień

14.09.06, 12:00
No własnie ile i jak Wasze maluszki śpią w dzień?
bo moja tragedia - jak już uda mi się ją uśpić, a niestety nie inaczej jak
tylko buju buju to śpi 5 10 15 minut i tyle - nic nie mogę zrobić, normalnie
porażka, dobrze, ze chociaż noce przesypia, ale budzi się przed 6... i tak do
20... I dlatego nie ma mnie chwilowo na forum, ale często myślę o Was...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • xixx Re: sen w dzień 14.09.06, 12:36
      No właśnie Julek też już śpi coraz krócej, właśnie 15-20 minut, tak to chyba już
      jest. W nocy śpi ładnie, od ok 21-22 do 8 - 9, oczywiście z przerwą na karmienie
      ok 5tej.
    • emmilka Re: sen w dzień 14.09.06, 12:50
      he he skad znam drzemki po 10 minut - uch... najdluzej 40 minut, chyba, ze spie
      obok i dam mu cyca - wtedy dobijamy do 2 godzin w dzien, no ale tak chyba nie
      powinnam robic sad

A w nocy - 21 do 3/4 potem jeszcze jakies 2-2,5 godziny

taki los
    • lkarp Re: sen w dzień 14.09.06, 13:53
      Z mojej Córki to prawdziwy anioł. Nie dość, że przesypia całą noc, bez przerw
      od 22 do 6, to jeszcze w dzień śpi 2-3 razy. Raz 3 godziny i 1-2 razy po 2
      godziny.
      Pzdr
      Aśka
    • 10maj Re: sen w dzień 14.09.06, 23:54
      No właśnie a ja się martwiłam że już powinien spać dwa razy raz około 2 godzin
      i drugi raz ok. 1,5 godziny a Maciuś śpi cztery razy od 1 do 2,5 godziny i juz
      o 19 jest marudny trzeba szybko kąpać i śpac - pierwsze budzenie 2.00-3.00 i
      czasem piąta i później siódma lub od razu szósta i koniec ze spaniem trzeba
      wstawać.
      Czyli że nie powinnam się martwić tylko cieszyć że tak długo śpi???
    • ania_34 Re: sen w dzień 15.09.06, 00:03
      Gabrysia śpi 4 razy po 30-40 minut, czasem jak budzi się z płaczem biorę ją na
      ręce i kołyszę wtedy dosypia tyle samo i jest wyspana i uśmiechnięta.
      Ale noc od 20 do 7 budzi się co 3-4 godz i je.
      • maalgo Re: sen w dzień 15.09.06, 09:12
        Moja corcia nawet wczesniej nie za bardzo chciala spac w ciagu dnia - za kazdym
        razem pol godziny z zegarkiem w reku. W nocy tez sobie nie pospie. Dzis mialam
        pobudki: o polnocy, okolo 2, 4 i o 6 byla juz gotowa rozpoczac dziensad (karmie
        ja piersia i staram sie naprawde, zeby sie najadala, co widac zreszta po jej
        wadze, ale to nie pomaga). Ktos ma podobnie?
    • agakapcia Re: sen w dzień 15.09.06, 09:28
      to ja muszę powiedzieć że u mnie nastąpiła kategoryczna zmiana z dnia na dzień...
      na lepsze ho..hi...

do tej pory Jasiek sypiał 2 razy dziennie po 40 minut i nie znosiła wózka aż tu nagle od dwóch dni wychodzę na spacerek około 11:00 około 12:00 juz pięknie sobie śpi ukołysany w wózku i wracamy na 15:00 ....
      tfu..tfu... żeby nie zapeszyć

potem usypia około16-17 i śpi nawet do samej kąpieli...

wcześniej wózek to była jakaś pomyłka według niego...
      tak to mu się pozmieniało... i niech tak już zostanie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka