Dodaj do ulubionych

DZIE DOBRY - TU RADIO M.

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 08:35
Pozdrawiamy tych, ktorzy wlaczyli kompa wlasbnie w tej chwili i zapraszamy na
poranna gimnastyke..
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 08:39
      Chudyy, söyszałeś. 35 pompek.
      J.
      • ronja Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. 31.01.02, 08:48
        I wymachy nóg, ups, to tylko mój trampek...
        Trafił cie w głowe..?
        • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 09:35
          Trafiony. Zatopiony.
          J
          • ronja Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. 31.01.02, 09:54
            Spokojnie, mam kartę pływacką, uratuje cię. Tylko się nie szarp zanadto, bo
            utopimy się oboje, hihi
            • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:05
              No, trochę to trwało, ale znowu wypłynąłem na powierzchnie.
              To może teraz sztuczne oddychanie?
              J.
              • ronja Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. 31.01.02, 13:06
                Dobra, czekaj przygotuje aparaturę
                • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:11
                  aparaturę?
                  Jurek (co tu ukrywać, trochę zawiedziny)
                  • ronja Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. 31.01.02, 13:14
                    hihi, tak tez myślałam...:)
                    • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:15
                      A wiesz, podoba mi się Twój tok myślenia :-)))
                      J.
                      • ronja Tok czy tłok?:) 31.01.02, 13:17
                        I co w związku z tym? Wychrzaniamy aparaturę i wzywamy pogotowie?:)
                        • Gość: Jureek Re: Tok czy tłok?:) IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:28
                          ronja napisał(a):

> I co w związku z tym? Wychrzaniamy aparaturę i wzywamy pogotowie?:)

Wychrzaniamy aparaturę i NIE wzywamy pogotowia.
                          J.
                          • ronja Re: Tok czy tłok?:) 31.01.02, 13:35
                            Czekaj, w kwestii formalnej, Ty sie topiłeś czy ja?
                            • Gość: Jureek Re: Tok czy tłok?:) IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:39
                              Też już zapomniałem. Ale czy to ważne? Na sztucznym oddychaniu (bez aparatury i pogotowia) teraz
                              jestem skoncentrowany.
                              J.
                              • ronja Re: Tok czy tłok?:) 31.01.02, 13:50
                                Ważne, bo od tego zależy, czy zostanie wezwane pogotowie...
    • yess Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. 31.01.02, 09:22
      dzien dobry doraga marysiu :)))
      jestesmy juz po porannej gimnastyce i zapraszamy na picie kawy i palenie
      papierosow :)))))))))
      • mathildae Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. 31.01.02, 10:36
        o, kurka wodna! znowu zaspalam na gimanstyke! ale pocwiczylam troche szare
        komorki,o! dobra, teraz ploteczki z Wielkiego Swiata przy kawie?
        • Gość: samanta Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:07
          Obejrzalam w TV.fragment jakiegos programu gdzie cwiczyli aerobik.Czy mam w takim razie zaliczona
          gimnastyke?:)
          • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:14
            A ilu ich tam ćwiczyło?
            J.
            • Gość: samanta Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:18
              dwie parki.I slowo..to byl aerobik gdyby ktos mial jakies watpliwosci!;)))))
              • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:27
                Więc jeśli było ich tam czworo, to na cztery dni masz zwolnienie.
                Jurek

To teraz taki najwyższy stopień perwersji nazywa się aerobic? Nie wiedziałem.
                • Gość: samanta Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:30
                  cztery dni zwolnienia? Podoba mi sie Twoj tok myslenia:)
                  • Gość: Jureek Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: 62.8.156.* 31.01.02, 13:42
                    Aha. Podglądasz nas z Ronją.
                    Gdzie by tu się schować?
                    J.
                    • Gość: samanta Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:51
                      Eeee...dlaczego mialabym Was podgladac? Nigdy nie mialam takich sklonnosci:)
                      • Gość: samanta Re: DZIE DOBRY - TU RADIO M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:52
                        sprowokowana..podejrzalam przed chwila.Taaaak......chyba ktos uzywa tych samych powiedzonek
                        :)))))
    • kitek1 czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 13:55
      jak to kiedys wojowal z radyjkiem maryjkiem,
      • onlyania Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:05
        chiba nie bedzie...
        a ty kitus juz po porannym masazyku???
        :)))
        • kitek1 Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:07
          dzisiaj mnie zadna nie masowala,
          ale za chwile do sadu ide,
          to milo by mi tam bylo,
          pozytywne wibracje odbierac,
          • onlyania Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:08
            do sadu na jabuszka czy za kradziez jabuszek do innego rodzaju sadu?????
            • kitek1 Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:12
              do tego drugiego,
              ale jak wygram to pojade na jabluszka do maroka,
              snilo mi sie dzisiaj,
              • onlyania Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:14
                to twoj sasiad, ten co ma sad nazywa sie Marok???
                no chyba raczej Marek.......
                • kitek1 Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:15
                  Marocco,
                  tam gdzie Casablanka,
                  • onlyania Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:19
                    no tak, te egzotyczne panienki....
                    tylko zostaw w razie czego klamke od pokoiku, zebym z glodu nie padla jak cie
                    dlugo nie bedzie....
                  • Gość: maryjo2 Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:21
                    A masz tu, Kitek- pozytywne wibracje :))))))))))))))))))
                    I dla Only tez mam ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • onlyania Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA 31.01.02, 14:25
                      a ja od kitka nie mam wibracji.........buuuuuuuuu
                      a jak on replay'juje to tak fajnie mi w kompie drumda.....
                      • Gość: maryjo2 Re: czy bedzie dzis prelekcja ks. redaktora MENA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:35
                        Only- wiec jednak cos odbierasz???
                  • Gość: x®♂∞♀ jakim cudem wstaliście? zdrowaś Maryjo? 2? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:26
                    ja nie dam rady! grawitacja się na mnie uwzięła, przywiązać kazałem sobie
                    nadgarstki do lampy na suficie żeby móc pisać i powieki, żeby móc czytać

poza tym chyba nie ten program włączyłem, czy coś i ćwiczyłem aerotik
                    stąd odlot
                    • Gość: maryjo2 Re: jakim cudem wstaliście? zdrowaś Maryjo? 2? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:32
                      czekaj, XpOver- zaraz Cie uziemie...jeszcze nie wiem czym!
                      • Gość: x®♂∞♀ ...A sie zawzięła, no! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:40
                        a mi ciężko i pędzę do banku uratowany ponownie ostatniego dnia miesiąca...
                        • Gość: maryjo2 Re: ...A sie zawzięła, no! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:44
                          Pozazdroscic, pozazdroscic takiego pedu pod obciazeniem :o))
                          • Gość: leziox Re: ...Maroko? IP: 62.26.69.* 31.01.02, 14:52
                            • Gość: maryjo2 Re: ...Lesoto? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:58
                            • Gość: leziox Re: ...Maroko! IP: 62.26.70.* 31.01.02, 15:03
                              A kto tu do Maroka chce?Gorąco tam.Jedyne rzeczy co są na sprzedaż to jakaś
                              zasuszona papryka i takie same babcie,w cenach podobnych.Egzotycznych panienek
                              nie ma,tylko prostytutki z tanimi chorobami.Piwo do dupy,jeśli w ogóle jest.
                              Piach wdziera się do różnych członków ciała.
                              Tyle że fryzjerzy tani są.A czego wy właściwie tam chcecie szukać,nawet w
                              marzeniach sennych?
                              Co do gimnastyki porannej-ja już właśnie ćwiczyłem.Na początek nadgarstek
                              prawej ręki przy otwieraniu browaru,potem mięśnie przedramienia,aby donieść
                              flaszkę do ust.Wreszcie mięsnie ust,oraz na koniec ćwiczenie szybkości
                              działania przełyku,zwanego też w pewnych kręgach "grzdylem".
                              Na koniec oświadczenie,które niektórych być może zszokuje.Nie mam nic przeciwko
                              rannemu wstawaniu pod warunkiem że następuje ono nie wcześniej,niż po godzinie
                              14-ej.Dobranoc Państwu.
                              • Gość: leziox Re: ...Maroko! IP: 194.162.86.* 31.01.02, 16:12
                                A w sumie albo mi sie w oczach dwoi albo ile tu do licha tego radio M jest?
                                • mag_nolia Re: ...Maroko! 31.01.02, 16:15
                                  dwa-na dziś
                                • kitek1 stereo.......... 31.01.02, 16:16
                                  nadaja,
                                  • onlyania Re: stereo.......... 31.01.02, 16:19
                                    no i jak tam w sadzie???
                                    jabuszka juz dojrzaly????
                                    • kitek1 Re: stereo.......... 31.01.02, 16:20
                                      sadzone, za 3 tyg. rwiemy:)))
                                  • Gość: maryjo2 Re: stereo.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:20
                                    Prawde mowiac stereo jakos przypadkiem wyszlo. Ale to nowoczesniej chyba, niz
                                    mono?
                                    • Gość: x®♂∞♀ WBK debile IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:45
                                      każdy odział osobno, a Warszawa jest zbyt małym miastem, by ktoś miał ochotę
                                      coś u nich załatwiać po 17... a po 18... to już historia
                                      Ale od maja będzie lepiej
                                      • Gość: maryjo2 Re: WBK debile IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:56
                                        Wracasz z ciezkim sercem, i mimo wszystko z mile obciazona kieszenia? Czy
                                        tylko na sercu ciezar?
                                        • Gość: x® Re: WBK debile IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:14
                                          niestety na odwrót... do wbk się tylko wpłaca nie ma opcji wypłacania, no chyba
                                          że po sesji księgowania.

Natomiast uwaga do reklamodawców: to radio ma może mniej słuchaczy, ale jesto
                                          sama śmietanka siły nabywczej tego forum. Poza tym właśnie wysyłam pierwszego
                                          samodzielnego maila doCiebie i od razu zapcham Ci skrzynkę, taki to ciężar!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka