thmwag1 05.10.06, 10:38 Kochana piszesz/zmieniasz uwagi na gadulcu ale ciebie na nim nie mogę znaleźć. Może tu cię znajdę. Zamelduj mi proszę kiedy to bedziesz dostępna to się postaram wleźć. Całuski dla najwiekszej miłości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati775 Re: ```````````````````````````````Az ja 811 do r 05.10.06, 17:32 azja - kobieta pracujaca jest maga zapracowana poza tym walczy z rotawirusem u swojej milosci Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: ```````````````````````````````Az ja 811 do 05.10.06, 23:11 Praca, praca, praca, po nocach sie uczę, robię za mame i tatę i walczę z rotawirusem co za syf paskudny...mlody niestety dalej kupczy dalej niż widzi;//// co jeszcze??Niewiem czasem jak się nazwywam, czemu ta cholerna doba taka krótka???Wogóle mam tyle rzeczy do zrobienia a tak malo czasu. Wieczoream padam na pysk, czasem tu zaglądam, ale niemam sily pisać. Ale obiecuje mocne postanowienie poprawy))Jestem na przymusowym odwyku forumoholizmu Pozdarwiam wszystkich a raporty prosze przesyłac na priv Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: ```````````````````````````````Az ja 811 do 06.10.06, 12:10 Kimi pozdrawia, a wogole to ja tez jestem na odwyku.... Odpowiedz Link Zgłoś