1kinia1 08.10.06, 21:11 i mam doła - głównie boję się o młodego -czy będzie grzeczny i wogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris_doris1 Re: Jutro idę do pracy :o( 09.10.06, 08:34 Spokojność! Dacie rade! Nie mówię, że bedzie łatwo, ale dacie radę!Tez przez to przechodziłyśmy i jakoś poszzzzzło Trztmamy kciuki!Głowa do góry!I mało stresu w ten pierwszy dzień.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: Jutro idę do pracy :o( 09.10.06, 11:01 Ja od pół roku (wtedy wróciłam do pracy po urlopie macierzyńskim) mam doła w każdą niedzielę wieczór. Jakoś dajemy radę - bo nie mamy innego wyjścia. W ciągu dnia tęsknię za synkiem jak cholera, ale za to popołudniami jestem najszczęśliwsza mamą na świecie - bo mam go przy sobie. Na pocieszenie, przy monitorze mam ramkę z jego zdjęciem, i mam go też "na tapecie" monitora. Uśmiecham się do niego za każdym razem. Trzymam kciuki za to, by jak najmniej stresowo dla Ciebie i synka mijały najbliższe dni! Odpowiedz Link Zgłoś
doris_doris1 Re: Jutro idę do pracy :o( 10.10.06, 08:50 I jak poszło?? Jak pierwszy dzień? Wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś