mudzyn10 23.08.10, 21:16 gdzie zrobić kolczyka w prawym czy w lewym uchu kolczyk ale proszę mówić prawdę pozdro murzyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teqiulla Re: poracie 23.08.10, 21:23 ja mam w lewym drugą dziurkę, jeśli o to chodzi ;o Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn10 Re: poracie 23.08.10, 21:24 ale ja jestem chłopakiem czyli jak jestem chłopakiem w lewym tak Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: poracie 23.08.10, 22:06 Ja mam w prawym uchu 1 a w lewym yyy...3 albo idź do kosmetyczki albo nie wiem bo mi robiła siostra ... zamrażała pierwsze dezodorantem a później kuła igłą , chwilę odczekałam a potem wyciągnęła igłę i włożyła kolczyk... nic nie czułam... Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: nie umiem poracić. xD 23.08.10, 22:28 tak - w prawym, jeżeli nie chcesz uchodzić za homoseksualistę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marmadukeduke Re: poracie 23.08.10, 22:12 w lewym dokładnie, w prawym sobie robią homulce jedne pederasty! Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: w parwym bo w lewym boli xd 23.08.10, 22:29 Po co chłopakowi kolczyk w uchu?? Dla lansu?? Dla szpanu? Moi zdaniem to wygląda głupio, no ale jak kto woli. Jak piszesz prawą ręką to zrób lewym, a jak lewą to w prawym ;D proste... a i wyprzedzę twoje pytanie 'a dlaczego tak': Bo tak jest najprościej i nie trzeba kombinować No chyba że jesteś oburęczny... w tedy będziesz miał problem xdd Odpowiedz Link Zgłoś