niunka24 26.11.06, 23:09 też je macie? CZy jestem jedyna??? To straszne, nie mogę się skupić na niczym. Ewnetualnie na brzuchu, to tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubasek_ona koncentracja swoją drogą, ale... 27.11.06, 10:18 Cześć Dziewczyny z koncentracją u mnie jako tako, ale skleroza to mi doskwiera na całego Aż mój gin się ze mnie śmiał, że nic mi praktycznie nie dolega w ciąży, a tu popatrz SKLEROZA mnie dopadła Pzdr, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: problemy z koncentracją 27.11.06, 11:08 oprócz normalnej sklerozy i braku możliwości skupienia, zapominam imiona osób, które znam od dawna i np. akurat z nimi rozmawiam. ciągle muszą mi przypominać Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka pamięć wysiada 27.11.06, 13:06 i to w dziwnych sytuacjach zapominam nazw rzeczy ktore sa w domu, powszedniego uzytku zapominam imion bliskich osob zapominam co chcialam zrobic i powiedziec to jest strasznie niewygodne uczucie jak wiesz o czym mowisz a nie umiesz tego nazwac wrrrrrrrr mam nadzieje ze po wyladowaniu przejdzie na rzecz zmeczenia pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 więc nie jestem sama!! 27.11.06, 18:45 Myślałam że tylko mi doskwiera ciążowa skleroza)W zupełnie niespodziewanych momentach zapominam co miałam zrobić czy powiedzieć.I w równie niespodziewanych sobie to po czasie przypominam) Odpowiedz Link Zgłoś
hera21 Re: problemy z koncentracją 29.11.06, 18:32 A już myślałam że ja jedna je mam i że coś ze mną nie tak)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada Re: problemy z koncentracją 29.11.06, 21:02 Tez mam klopoty z koncentracja, a szczegolnie jak mam stos dokumentow do wypelnienia. Pracuje jeden dzien w tygodniu w prywatnej praktyce psychologicznej testujac dzieci i doroslych. W zeszlym tygodniu mialam stosy formularzy do wypelnienia i pare rzeczy przegapilam. Szefowa mi potem wyslala email ze jestem niemoralna bo napewno wczesniej ucieklam z pracy (?!). Jescze mi tylko trzy tygodnie zostaly, dzieki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś