matinesti 10.01.07, 00:26 czy płuczecie w kąpieli swoim poiechom główki prysznicem? zastanawiam się czy mogę tak zrobic, czy mój synus się nie wystraszy. póki co to kąpiel dla niego to super zabawa więc nie chciałabym go zrazic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masza76 Re: prysznic 10.01.07, 08:44 ja kilka razy płukałam i było ok.najpierw bawimy sie wodą prysznicową, leję na brzuszek, plecki, do wanny z woda, a potem chwilę na główkę. my hodzimy na basen, więc młoda jest oswojona z moczeniem główki i buzi, ale woli prysznic od przechylania do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
magaba Re: prysznic 10.01.07, 21:57 A u nas mala jak tylko widzi i slyszy wode z prysznica, to zaczyna sie denerwowac,wiec na razie odpada prysznic. Glowke myjemy w wanience (juz od dawna z myciem przenieslismy sie z pokoju do lazienki i jest nam o wiele lepiej). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matinesti Re: prysznic 12.01.07, 22:55 ja tez juz dawno kapię Mateusza w łazience w normalnej wannie bo w pokoju było po jego kąpieli zawsze bardzooo mokro. Odpowiedz Link Zgłoś