tadziewczyna 23.02.07, 14:24 Bylam wczoraj na usg. Tydzien ciazy 9 dzien 5. Ciesze sie, bo mialam stres czy wszystko ok. Takze wczoraj zrobilam ufffff Pozdrawiam Wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennie78 Re: To sie pochwale - widzialam moje dziecie 23.02.07, 14:27 Może nie uwierzysz....ale naprawdę sie cieszę razem z Tobą. Z takich infromacji nawet podłe czarownice się ciesząDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sasza71 Re: To sie pochwale - widzialam moje dziecie 23.02.07, 14:28 to super,gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
tadziewczyna rennie78 23.02.07, 14:34 Dlaczego mam nie wierzyc? Dziekuje dziewczyny bardzo. A jeszcze dodam, ze wieeeelki bardzo - 2,93 mm hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: rennie78 23.02.07, 14:45 Super! Gratulacje! Ja byłam na usg w pon. Moje Małe juz takie duże,że ho, ho... - prawie 8 cm. A brykało jak nie wiem co... Cudownie byc znów ciąży, prawda? (...no, poza mdłościami, sennością, zmęczeniem, zabójczym apetytem it.p. it.d. ...) Odpowiedz Link Zgłoś
tadziewczyna Re: rennie78 23.02.07, 14:50 Hehehe, mialam mdlosci przez poprzedni miesiac, no i bol glowy. Teraz juz mi przeszlo. Ale mam zachcianki - wszystko co ostre w smaku. Tego nie mialam przy poprzedniej dwojce. Asmi7, fajnie - niech bryka jak najwiecej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama755 Re: To sie pochwale - widzialam moje dziecie 24.02.07, 23:08 Również gratuluję i trochę zazdroszczę. Też już widziałam swoją dzidzię (teraz jakiś 7,8 tc) i chciałabym sie cieszyć kolejną ciążą-pierwszą wspominam bardzo dobrze, ale radość przyćmiewa ta nieszczęsna szczepionka i jej ewentualne konsekwencje. Co ciekawe, też mam młodści i straszne zachcianki na ostre rzeczy, czego nie miałam przy pierwszej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: To sie pochwale - widzialam moje dziecie 25.02.07, 19:04 A to fajnie,ze wszystko ok.Niech rosnie zdrowo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: To sie pochwale - widzialam moje dziecie 25.02.07, 19:14 To super, ze wszystko w porzadku. I niech tak pozostanie do konca. Gratuluje! Ja tez w drugiej ciazy cieszylam sie bardzo po kazdym usg, bo mnie mocno na poczatku nastraszyli. Trzymajcie sie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś