niuta_s 16.04.07, 10:02 kurcze miała od początku takie ładne jasnobrązowe kędziorki, a teraz od głowy wyrastają takie siwiusieńkie (bardzo jasny blond). Waszym dzieciom też już się zmieniają??? Moja Baśka... będzie miała super biust! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: moje dziecko ma odrosty 16.04.07, 10:08 Asia urodziła się z długimi czarnymi włoskami, potem zrobił się śliczny brąz, a teraz też widze, że od spodu rosną jaśniuteńki blond. Może jednak po tatusiu Asia będzie blondynką a nie brunetką jak mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: moje dziecko ma odrosty 16.04.07, 10:11 hihi...to jej zafarbuj a tak powaznie to mojej jeszcze nie widac innego kolorku. jakie mysie miala takie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aminka70 Re: moje dziecko ma odrosty 16.04.07, 11:23 u nas też mysi kolorek jak się patrzy, dłuższe z tyłu - góra lekko porośnięta. Teraz pojawia się taki mały jeżyk. Wygląda nader zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: moje dziecko ma odrosty 16.04.07, 23:14 Szymek urodził się z czarnymi, jakiś czas temu zjaśniały mu i sa brązowe a tuż przy skórze widać jeszcze jaśniejsze. Julka też tak miała i teraz jest blondyna pełną gębą Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: moje dziecko ma odrosty 16.04.07, 23:39 U nas to samo.Młody miał czarne przy urodzeniu,a teraz juz wyrastaja mu blond..My oboje mamy jasne wiec pewnie on tez bedzie mial.. Odpowiedz Link Zgłoś