sorriso77 09.06.07, 16:11 ja jak narazie nie mam... tfu tfu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaewka nie mam->poki co 09.06.07, 19:14 albo moje zakupy sa za bardzo przemyslane, albo jeszcze nie trafilam na chałe. Ale wszystko przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: ja za niebieskaewką- najwiekszy kit? 09.06.07, 20:02 chusteczki Johnson&Johnson-uczuliły Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 jednorazowe wkładki laktacyjne 09.06.07, 22:02 ciągle mi zostawiały włoski na brodawkach, ileż musiałam się naskubać zanim zaczęłam karmic eh Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: jednorazowe wkładki laktacyjne 09.06.07, 22:24 Ja kupilam badziewny laktator reczny,- nie chce mi sie marki sprawdzac - kupilam,a i tak musialam wyporzyczac elektryczny ze szpitala;/ Odpowiedz Link Zgłoś
spaska gruszka do noska Canpola 10.06.07, 21:39 w ogóle nic nie wyciąga, twarda jakaś i w ogóle szkoda pieniadzy... Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Pieluszki Pampers 11.06.07, 09:58 Straszne badziewie. Prawie za każdym razem musiałam oprócz pieluszki zmieniać całe ubranko, a często również becik + prześcieradło. Przeszłam na zwykłe Huggiesy i była zdecydowana poprawa. Teraz używamy Huggies Super-flex i takie niespodzianki nie zdarzają się nawet jak pieluszka w nocy służy ponad 12 h Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka irima wybacz że się wtrącę 11.06.07, 22:30 ale pieluszka pampers jest miękka i trzeba ją dobrze założyć żeby nie przeciekła to znaczy te boki co idą w pasie dziecka do tyłu a potem na nie rzep założyć tak daleko jak się da przytrzymując całe ręką, a nie ciągnąć tylko za róg kurde nie umiem tego bardziej obrazowo wytłumaczyć jak są dobrze założone to nie przeciekną wiem bo sama specjalnie wypróbowałam kilka metod zakładania Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: irima wybacz że się wtrącę 12.06.07, 11:03 Próbowałam różnych sposobów - zakładałam wysoko, nisko, zapinałam mocno i tak żeby dużo luzu było. W każdym razie z Huggisami nie mam takiego problemu, więc póki co nie będę wracać do Pampersów. Na forum "Niemowlę" czytałam, że to dość powszechny problem i że ponoć Pampersy nie najlepiej sprawują się dla dzieci "leżących" dużo lepsze są Active Baby. Odpowiedz Link Zgłoś