aga29krakow 20.08.08, 16:24 HEJ,dziewczyny!Proszę napiszcie mi czy macie do swoich pociech nianie i jak sobie radza z dziecmi?Ja mam ninie do moich 28miesięcznych chłopców rozrabiaków,jest z nami już od ponad roku i swietnie sobie radzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigiiemilki Re: nianie 20.08.08, 20:22 jakmale mialy 8M wrocilam do pracy, a z pannami był moj tata i opiekunka- super duet, fajnie zajmowali sie dzieciakami; odkad cory skonczyły 2lata zajmuje sie nimi tylko moj tata- jest w swoich rybeczkach zakochany i naprawde swietnie sobie radzi! a co do niani, to trafila nam sie dusza-człowiek, uczyla panny piosenek, wierszyków...bardzo sie z nimi zwiazala, odwiedzamy ja a jak czasem potrzeba to przychodzi ich popilnowac; kazdemu zycze takiej opikunkia jeszcze bardziej takiego dziadka! Odpowiedz Link Zgłoś
aga29krakow do mamaigiiemilki 21.08.08, 14:08 Gratulacje takiego dziadka,duży obowiązek na nim jest. A ile czasu jest z dziewczynkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: do mamaigiiemilki 21.08.08, 20:23 ja pracuje w szkole, wiec różnie wracam do domu, ale ostatnio najczęsciej przychodził o 7 i był z nimi do 15/16(z tym, ze wtedy spały w dzien, 13-15, od miesiaca juz nie spią);raz w tyg bylam o 13; zobaczymy jaki plan bede miala w tym roku w tym roku tez powiedzial, ze z nimi bedzie i dlatego do przedzszkola pojda za rok; Odpowiedz Link Zgłoś