Dodaj do ulubionych

Ortopeda w Warszawie

18.01.04, 21:26
Hej witam!
Czy możecie polecić dobrego ortopedę w Warszawi. Ile kosztuje taka wizyta
jeżeli prywatnie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malgosiacy Re: Ortopeda w Warszawie 19.01.04, 00:21
      Czesc, my wychodzilysmy sie z bioderkami, wiec nawet nie chce mowic u ilu bylam
      ortopedow. Jesli jednak moge polecic to dr Jedlińska z CZD (przyjmuje rowniez w
      przychodni specjalistycznej na Targówku), wczesniej pracowala w Omedze - wizyta
      bezplatna, ale trzeba czekac. Na prywatna wizyte moge polecic dr Kassura, ktory
      byl ordynatorem w Omedze (bardzo mily, ale przede wszystkim bardzo rozsądny i
      jak mi sie wydaje kompetentny). Jesli chcesz do niego namiar to napisz do mnie
      na malgosiacy@wp.pl Jesli chodzi o stopy konsko-szpotawe to podobno maja
      doswiadczenie na Nieklanskiej.
      • alzowola Re: Ortopeda w Warszawie 20.01.04, 23:27
        albo dr Czech wlasnie na NIekłanskiej,tel do niego i info wysle na maila,ola
    • vieste Re: Ortopeda w Warszawie 22.01.04, 21:37
      szczerze polecam doktora Czecha.Pomijajac fachowosc - to jedyny lekarz, przy
      ktorym moje dziecko nie plakalo. Ma zdrowe podejscie i do dzieci i do
      rodzicow.U mojej corki wykryto dysplazje dosc pozno, straszono mnie operacja i
      konsekwencjami. Na szczescie skonczylo sie na nieco dluzszym noszeniu aparatu,
      pod kontrola i opieka dr Czecha. Zawsze dyspozycyjny.Na Nieklanskiej ma dyzury
      calodzienne we wtorki. Sluze nr telefonu.
      • madamek1 Re: Ortopeda w Warszawie -info do vieste 29.01.04, 14:49
        Ja również szukam pediatry i zainteresował mnie kontakt do dr Czecha na
        Niekłańską, czy mogłabyś podać mi do niego numer tel./ Czy prowadzi również
        praktykę prywatną?
        Mój priv. email: maja.adamek@neostrada.pl
    • osmag Re: Ortopeda w Warszawie 23.01.04, 18:36
      Polecam zarówno dr Kassura jak i dr Jedlińską. Dodam, że doktór Jedlińska w
      Omedze specjalizowała się w stópkach.
    • galunia1 Re: Ortopeda w Warszawie 25.01.04, 18:33
      Dajcie namiary na tę klinikę Omega i numer telefonu-będe bardzo wdzieczna.
    • osmag Re: Ortopeda w Warszawie 29.01.04, 16:40
      Szpital Omega został niestety rozwiązany jakieś 3 lata temu. Mam nr. tel. do
      dr. Kassura 839 87 10
    • galunia1 Re: Ortopeda w Warszawie 31.01.04, 23:11
      Chodzi mi o dobrego ortopedę który powie mi w końcu co mam robić odnośnie stóp
      końsko-szpotawych. Rehabilituje go od 1.5 roku a poprawy nie ma -jeśli chodzi
      o jedną stopę. Czy ratunkiem nie będę buty ortopedyczne albo dalsza
      rehabilitacja?
    • furtado Re: Ortopeda w Warszawie 18.02.04, 09:11
      Dr WARHOŁ jest ordynatorem chirurgii na Litewskiej więc bardzo go polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka