beta75 18.01.04, 21:26 Hej witam! Czy możecie polecić dobrego ortopedę w Warszawi. Ile kosztuje taka wizyta jeżeli prywatnie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiacy Re: Ortopeda w Warszawie 19.01.04, 00:21 Czesc, my wychodzilysmy sie z bioderkami, wiec nawet nie chce mowic u ilu bylam ortopedow. Jesli jednak moge polecic to dr Jedlińska z CZD (przyjmuje rowniez w przychodni specjalistycznej na Targówku), wczesniej pracowala w Omedze - wizyta bezplatna, ale trzeba czekac. Na prywatna wizyte moge polecic dr Kassura, ktory byl ordynatorem w Omedze (bardzo mily, ale przede wszystkim bardzo rozsądny i jak mi sie wydaje kompetentny). Jesli chcesz do niego namiar to napisz do mnie na malgosiacy@wp.pl Jesli chodzi o stopy konsko-szpotawe to podobno maja doswiadczenie na Nieklanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alzowola Re: Ortopeda w Warszawie 20.01.04, 23:27 albo dr Czech wlasnie na NIekłanskiej,tel do niego i info wysle na maila,ola Odpowiedz Link Zgłoś
vieste Re: Ortopeda w Warszawie 22.01.04, 21:37 szczerze polecam doktora Czecha.Pomijajac fachowosc - to jedyny lekarz, przy ktorym moje dziecko nie plakalo. Ma zdrowe podejscie i do dzieci i do rodzicow.U mojej corki wykryto dysplazje dosc pozno, straszono mnie operacja i konsekwencjami. Na szczescie skonczylo sie na nieco dluzszym noszeniu aparatu, pod kontrola i opieka dr Czecha. Zawsze dyspozycyjny.Na Nieklanskiej ma dyzury calodzienne we wtorki. Sluze nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
madamek1 Re: Ortopeda w Warszawie -info do vieste 29.01.04, 14:49 Ja również szukam pediatry i zainteresował mnie kontakt do dr Czecha na Niekłańską, czy mogłabyś podać mi do niego numer tel./ Czy prowadzi również praktykę prywatną? Mój priv. email: maja.adamek@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: Ortopeda w Warszawie 23.01.04, 18:36 Polecam zarówno dr Kassura jak i dr Jedlińską. Dodam, że doktór Jedlińska w Omedze specjalizowała się w stópkach. Odpowiedz Link Zgłoś
galunia1 Re: Ortopeda w Warszawie 25.01.04, 18:33 Dajcie namiary na tę klinikę Omega i numer telefonu-będe bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: Ortopeda w Warszawie 29.01.04, 16:40 Szpital Omega został niestety rozwiązany jakieś 3 lata temu. Mam nr. tel. do dr. Kassura 839 87 10 Odpowiedz Link Zgłoś
galunia1 Re: Ortopeda w Warszawie 31.01.04, 23:11 Chodzi mi o dobrego ortopedę który powie mi w końcu co mam robić odnośnie stóp końsko-szpotawych. Rehabilituje go od 1.5 roku a poprawy nie ma -jeśli chodzi o jedną stopę. Czy ratunkiem nie będę buty ortopedyczne albo dalsza rehabilitacja? Odpowiedz Link Zgłoś
furtado Re: Ortopeda w Warszawie 18.02.04, 09:11 Dr WARHOŁ jest ordynatorem chirurgii na Litewskiej więc bardzo go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś