ania262 02.02.04, 07:49 Jeżeli znacie jakiegoś dobrego specjalistę bardzo proszę o namiary. 23 lutego mam skierowanie do szpitala z córcią ale przed tym chciałabym się skonsultować z jakimś innym lekarzem. Pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_maxia Re: GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY!!! POSZUKUJĘ 02.02.04, 21:40 Aniu, chyba znajdą się emamy, które Ci poradzą, a powiedz skąd jesteście: ja mogę polecać gastroenterologa z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania262 Re: GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY!!! POSZUKUJĘ 03.02.04, 09:27 jestem z Polkowice koło Legnicy Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1313 Re: GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY!!! POSZUKUJĘ 03.02.04, 17:25 Słyszałam, że w Zabrzu (woj.śląskie) jest gastroenterologia na wysokim poziomie. Byliśmy tam. Specjaliści chyba dobrzy, ale słabe fundusze i ciężko o wykonanie badań. Odpowiedz Link Zgłoś
eu-iza Re: GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY!!! POSZUKUJĘ 03.02.04, 21:36 My bylismy w klinikach we Wrocławiu. Nie narzekam. Dziecko dostało leki i jest duzo lepiej, nadal dieta, ale unormowały się kupy i nie ma wysypek. No i najważniejsze, byliśmy tylko 1 dzień w szpitalu, a reszta badań była zrobiona na dochodząco Iza Odpowiedz Link Zgłoś