justyna198390 29.04.10, 07:43 Witam.Mam pytanie.Jakie macie sposoby na suchy uporczywy kaszel u czterolatka.Nie ma żadnych innych dolegliwości tylko ten kaszel. I dzisiaj rano jak kichną to krew mu z noska poleciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4youtobayashi Re: Suchy kaszel u 4-latka 29.04.10, 10:06 Krwawienie z nosa bywa przy kruchości naczyń, słabej krzepliwości, osłabieniu. Lekarka osłuchała go? Moze ma powiększone migdaly i one "podrażniają" ścianę gardła powodujac taki kaszel? Odpowiedz Link Zgłoś
agutka28 Re: Suchy kaszel u 4-latka 29.04.10, 15:18 Ja mam ten sam problem. Mój 3,5 letni synek ma uporczywy suchy kaszel na rano, a czasem dusi sie w nocy. Kaszel przechodzi wkońcu w mokry po podaniu mu picia. Idziemy do laryngologa i alergologa, bo to może być też alergia. Ale jaki syrop polecacie na taki kaszel? Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Suchy kaszel u 4-latka 30.04.10, 12:51 Doraźnie herbata z majeranku (1 łyżeczka majeranku zalać 3/4 szklanki wrzątku. parzyć ok. 8 min. Przecedzić. Można "dosmaczyć" miodem, sokiem itp.) Odpowiedz Link Zgłoś