magda.tyl 24.02.11, 14:07 Stosowałam Biogaja i Lactiv baby, w zasadzie nie wiem które lepsze. S ą jeszcze jakieś inne dla niemowląt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowka2011 Re: Probiotyki w kroplach 14.11.11, 12:28 jeszcze jest dicoflor w kroplach, jeszcze droższy niż dwa wyzej wymienione Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli3 Re: Probiotyki w kroplach 22.11.11, 11:46 napewno dla niemowląt nadaje się Lactoral tylko że do 6m-ca jest bezsmakowy a po 6 mozna podawać smakowy. Nie kojarzę wersji w kroplach, ale ja bez problemu mieszałam z wodą albo mleczkiem albo kaszką, ma b.delikatny smak, więc dziecko(przynajmniej moje) nie wie nawet że cos dostaje.pozd Odpowiedz Link Zgłoś
otylka_net Re: Probiotyki w kroplach 24.11.11, 11:17 słyszałam tylko o biogaja w kroplach. sama podawałam córce latopic ze względu na alergię, bo nie zawiera białka krowiego, ale latopic jest w saszetkach i trzeba go rozpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
ekarolna84 Re: Probiotyki w kroplach 09.11.18, 10:05 Krople probiotyczne BioGaia są świetne. Moja żona podawała je naszej córce od pierwszych dni po narodzinach. Rodziła przez cesarskie cięcie więc probiotyki były wręcz konieczne od samego początku. Z probiotyków w postaci kropli masz jeszcze preparat Estabiom Baby – również bardzo solidny produkt, ponieważ zawiera szczepów bakterii jelitowych - Lactobacillus rhamnosus GG oraz dawkę witaminy D3. --- Karol Antkowiak Odpowiedz Link Zgłoś
pasikowa Re: Probiotyki w kroplach 20.02.19, 20:19 ja podaję dziecku Diflos- polski probiotyk, ma ten sam szczep bakterii co Dicoflor a jest znacznie tańszy. Wzmacnia organizm, pomaga w bólach brzuszka, biegunkach Odpowiedz Link Zgłoś