pyly 21.06.04, 19:14 o czym to moze swiadczyc.moj 9 tygodniowy synek mial dzisiaj pienista kupke a przed chwila zauwazylam w niej niewielkie slady krwi.jutro ide do lekarza ale wolalabym wiedziec juz dzis(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikulka Re: Pomocy!!!!!! Krew w kupce!!!! 21.06.04, 20:23 Witam. U nas identyczne kupki (pieniste i z krwią) pojawiły się gdy niunia miała 4 miesiące.Oprócz tego dostała wysypki na buzi. Oczywiście było to po czymś co nieopatrznie zjadłam - pediatra swierdził, że po rybie, ale wydaje mi się że raczej po czekoladzie, bo ryby więcej nie jadłam a kupki się powtarzały (czasem nie mogłam sobie odmówić batona). Dostałam skierowanie do gastrologa, który nic konkretnego nie stwierdził ( mam unikać mleka, ryb, truskawek, czekolady i orzechów). Pozdrawiam - Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
czarnauk Re: Pomocy!!!!!! Krew w kupce!!!! 21.06.04, 21:01 nie chce cie straszyć ale moja córcia mając 4 tyg trafiła do szpitala przez taką kupkę! dziś już wiem że było to niepotrzebne, długo by tłumaczyć taką decyzję lekarza... niteczki krwi (śladowe) zdażają się u no0worodków, lepiej jednak aby lekarz obejrzał twojego synka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konri1 Re: Pomocy!!!!!! Krew w kupce!!!! 21.06.04, 21:26 Wydaje mi się, że to wynik alergii, jeśli karmisz piersią. Na początku bardzo uważaj,co jesz.Ja karmię prawie 9 miesięcy i wciąż unikam alergizujących produktów, np. czekolada, truskawki (mniam-mniam), ryby, mleko (przetwory jem), cytrusy, orzechy. U mojego synka też pojawiały się niteczki krwi, gdy zaczęłam mu wprowadzć nowe pokarmy. Jeśli to zdarzyło się raz czy dwa, nie ma czym się przejmować, chociać ja sama też panikowałam.Mój synuś częto miał kupki śluzowate, ale nic mu się nie działo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś