Dodaj do ulubionych

bóle brzucha

06.11.12, 20:29
Witam mam problem z moją 7 latka od jakiegoś czasu skarży mi sie na bóle brzucha byłam z nią u lekarza najpierw z podejrzeniem wyrostka ale wszystko się rozmyło a ból co chwila powracał. Teraz jest tak że nawet 4-5 razy w tygodniu boli. Robiłam właśnie badania usg czysto wszystko w normie mocz ok. krew LYMPH 56,6- (19-48) NEUT 32,8 (40-60) HTC 41 (31-41) to co jest podkreślone wypisałam pasożyty czysto. Jutro mam zamiar się zapisać do lekarza ale nie wiem czy się dostanę. Może wy drogie mamy coś podpowiecie...z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • morekac Re: bóle brzucha 06.11.12, 20:43
      Coś się dzieje w szkole?
    • kubona Re: bóle brzucha 06.11.12, 20:49
      coś się może w szkole dzieje, albo się z koleżanką pokłociła.albo nie lubi jakiejś pani, może od angielskiego, lub starsi koledzy dokuczają....
      mój syn nie lubił angielskiego, bo sie nudził.
    • mik.a77 Re: bóle brzucha 06.11.12, 20:55
      Hej, u nas podobnie, wszystkie badania zrobiłam i nic. Sprawa ciągnie się już jakiś czas i szczerze mówiąc to ja już nerwowo nie wyrabiam, a do tego doszedł problem z jedzeniem. Jakiś tydzień temu mąż odbył taką "poważną" rozmowę z córką (2 klasa) i przepytywał - od deski do deski - okazało się, że mają w klasie nową panią praktykantkę, której córka nie zaakceptowała. Od czasu przyjścia tej Pani zaczęły się te problemy. Podejrzewam że to może być na tle nerwowym, może się mylę, ale jak tak zaczęłam to wszystko składać do "kupy" to myślę, że właśnie tak córka reaguje na stres szkolny. Pani praktykantka zapowiedziała, że z dziećmi będzie jeszcze przez tydzień, na tę wiadomość moje dziecko miało takiego "banana" na twarzy jakby zobaczyła Św. Mikołaja.
      Nie wiem czy pomogłam, ale może i u was dzieje się coś w szkole a córka nie mówi Wam?
    • morekac Re: bóle brzucha 07.11.12, 06:47
      I jeszcze alergia może być.
    • nadzieja1122 Re: bóle brzucha 07.11.12, 07:09
      No tak w szkole wszystko ok a bóle się zaczeły na samym początku wakacji. Pózniej troszkę ucichło a teraz nów i dlatego ja też podejrzewałam że w szkole coś nie tak przepytałam małą i wszystko ok. A jeszcze ta alergia mnie zainteresowała bo mała alergiczka od małego na nabiał ale to przeważnie objawiało się krostami na twarzy i zatwardzeniem ale bóle brzuch jak to sprawdzić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka