ma.02 22.08.04, 00:36 Szukam dobrego ginekologa dziecięcego dla mojej 3,5 letniej córki.Ma przewlekłe stany zapalne narządów płciowych.Po okresach poprawy znowu ją coś swędzi lub szczypie i tak wkółko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.02 Re: GINEKOLOG DZIECIĘCY- szukam 22.08.04, 10:23 Cześć, mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: GINEKOLOG DZIECIĘCY- szukam 22.08.04, 12:29 Witaj! Ginekologiem dziecięcym jest dr Beata Pietraszewska. Przyjmuje w CM LIM w Mariottcie (wejdz na stronę www.cm-lim.com.pl) albo w przychodni przyszpitalnej szpitala Gin-Poł przy Karowej (tam "państwowo", chyba właśnie w przychodni dziecięcej) - www.szpitalkarowa.pl, gdzieś w sekcji o godzinach pracy poradni. Baaaaardzo sympatyczna kobietka. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
ma.02 Re: GINEKOLOG DZIECIĘCY- szukam 22.08.04, 23:30 Dzięki za namiary.Czy miałaś osobiste doświadczenia ze swoją córką i dr Pietraszewską.Czy wyleczyła trudne pzypadki?Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiacy Re: GINEKOLOG DZIECIĘCY- szukam 23.08.04, 18:44 A ja polecam poradnię w CZD. Są tam dwie panie doktor i u obydwu zasięgałyśmy porad. Leczyliśmy tam szpitalne bakterie na sromie Pseudomonas Aureginosa. Praktycznie nie było antybiotyku na to świństwo i leczenie trwało 1,5 roku. na szczęście sie udało. Jeśli potrzebujesz napisz na priva, to mogę polecić kilka naszych sposobów na pozbywanie się zapaleń z tej części ciała. Moj adres: malgosiacy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ma.02 Re: GINEKOLOG DZIECIĘCY- szukam 23.08.04, 22:11 Dzięki za pomoc.Niestety nie mogę na razie napisać e-maila (jestam początkująca )muszę się nauczyć ,coś mi nie wychodzi.Jak możesz to napisz mi te rady na forum , będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś