Dodaj do ulubionych

xyzal opinie

26.04.16, 12:54
Mój syn od prawie miesiaca bierze Zyrtec, zauważyłam,że po tym leku zrobił sie nadpobudliwy i nie widze za bardzo poprawy wiec zadzwonilam do naszej alergolog proszac aby zmineiła lek, powiedziała,ze nadpobudliwy to na pewno nie po tym leku, bo one powoduja sennosc, a przeciez w ulotce jest napisane w suktkach ubocznych pobudzenie. Rozmawiałam z 2 swoimi koleżankami, które maja dzieci z alergia i one podaja Xyzal, dziecko jednej z nich po innych lekach antyhistaminowych miało tiki nerwowe dopiero po Xyzalu nic. Ma ktos jeszcze jakies doswiadczenia z tym lekiem? Zamierzam isc do przychodni i poprosic o recepte na ten XYzal, w międzyczasie musze zmienic alergologa.
Obserwuj wątek
    • jotka_k Re: xyzal opinie 26.04.16, 20:03
      Mój syn od września 2015 jest na Xyzalu, skutków ubocznych nie zaobserwowałam żadnych
    • melancho_lia Re: xyzal opinie 26.04.16, 20:52
      Syn w tym roku bierze xyzal. Nie zauwazylam nic negatywnego.
    • kanna Re: xyzal opinie 26.04.16, 23:47
      Mnie Zyrtec usypia niemiłosiernie, ale objawy znosi od razu. Na syna działa świetnie. To lek starszej generacji.
      Xyzal brałam, bez rewelacji, bardzo dobrze działa za to Lirra.
    • emz100614 Re: xyzal opinie 26.04.16, 23:48
      Mój dostaje xyzal od 1,5 miesiąca. Nie widzę nic podejrzanego. Wysypki i drapania nareszcie brak. Ja też brałam przy zaostrzeniu azs parę lat temu, o niebo lepszy niż zyrtec czy inne na loratydynie. A brał jakiś czas temu syrop Aerius. Masakra, nic nie pomógł a jeszcze uczulił go jakiś składnik. A, xyzal bierze w tabletce.
    • wro-tka Re: xyzal opinie 27.04.16, 10:47
      moja córka ze 2 lata xyzal brała. nie zauważyłam nadpobudliwości ani senności. ale dziecko to nie automat, ma prawo do własnej reakcji. a jeśli podejrzewasz lek to nie wiem w czym problem aby go zmienić - jest cała gama leków na alergię. naciskaj lekarza! wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka