aetas 26.11.04, 14:15 Zapraszam do wklejania w tym wątku informacji o poradniach w Waszych miejscowościach. W temacie proszę podawać nazwę miejscwowości, co zainteresowanym może ułatwić szukanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aetas Warszawa - CBT 26.11.04, 14:20 Centrum Psychoterapii Poznawczo-Behawioralnej: Przyjmują tam psycholodzy i psychiatrzy, bardzo odbra kadra, m.in. Dr Wolańczyk (ale akurat do niego nie sposób się dostać, ale pozostali podobno wszyscy godni polecenia). Placówka prywatna. www.cbt.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Warszawa - Marszałkowska 24, czy ktoś wie? 27.11.04, 19:29 Czy ktos wie, czy ta poradnia jeszcze działa? www.amwaw.edu.pl/~artuwis/kolo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Warszawa - Marszałkowska 24, czy ktoś wie? 28.11.04, 19:36 Poradnia dziala i goraco polecam. Nastepna wizyte mamy na 5go stycznia a zapisywalam sie 15go listopada, wiec terminy nie sa odlegle. Z pelna odpowiedzialnoscia moge polecic dr.Kołakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Czerwionka-Leszczyny 29.11.04, 21:25 Poradnia psychologiczno-pedagogiczna: www.czerwionka-leszczyny.com.pl/poradnia_psych_pedag.html Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Gdynia - Stowarzyszenie "Pomost" 29.11.04, 21:27 Gdynia: www.pomost.ima.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aetas do Hella100 29.11.04, 21:29 Bardzo dziękuję za odzew, może faktycznie tam spróbuję, może wcześniej się dostaniemy do specjalisty, no i "na ubezpieczalnię", jak to moja Babcia mawia... Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Hrubieszów 29.11.04, 21:48 Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Hrubieszowie: www.poradnia.hrubieszow.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzialka55 Re: Warszawa - CBT 25.10.16, 02:39 Nie polecam Pani Ani; rok stracony; brak pomysłu na pomoc; poradnia chwali się że ma doświadczenie z dziećmi z Zespołem Aspergera; tymczasem psycholog pracujący w tej poradni i jednocześnie na oddziale psychiatrii przez rok spotkań nawet nie zasugerował że nasz syn może mieć taki problem; profesjonalny psychiatra z innej poradni do którego trafiliśmy przez przypadek na pierwszym spotkaniu zauważył coś bardzo niepokojącego w zachowaniu syna, a po 9 miesiącach postawił trafną diagnozę; na psychologów trzeba uważać; spora ich część- na podstawie mojego wieloletniego doświadczenia- to ludzie którzy sami nie radzą sobie z własnymi problemami, a od innych wyciągają tylko kasę; przykre Odpowiedz Link Zgłoś
halina.kantor Katowice Specjalistyczna Poradnia Psychologiczno-P 09.12.04, 10:15 www.um.katowice.pl/strony/sppp/wazne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kajmy Re: Poradnie w różnych miejscowościach 11.01.05, 10:36 www.brykanie.com/ Czy ktoś zna i może coś powiedzieć o działalności tych Pań? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cybercafe Re: Poradnie w różnych miejscowościach 13.01.05, 18:11 Witam! Jestem Mamą dziecka z ADHD i od paru miesięcy uczestniczymy(tzn.syn,ja i mąż) w zajęciach Ruchu Rozwijajacego Veroniki Sherborne,o których jest właśnie strona www.brykanie.com Gorąco polecam wszystkim rodzicom dzieci nadpobudliwych zapoznanie sie z w/w stroną i same zajęcia, które bardzo pomagają mojemu dziecku funkcjonować zarówno w szkole jaki i w domu.Nie będę opisywać szczegółowo samej metody, ponieważ jest szczegółowo opisana na stronie.Pozdrawiam wszystkich bywalców forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialaczka1978 Re: Poradnie w różnych miejscowościach 21.12.16, 21:41 Warszawa (darmowe) Poradnia Zdrowia Psychicznego Dzieci i Młodzieży ul. Zamiany 13 Odpowiedz Link Zgłoś