Dodaj do ulubionych

Chory przedszkolak

20.12.04, 10:50
No i zamiast swiat mamy pieknie wyhodowana angine. Od wrzesnia co rusz to
nowe chorobsko, juz nie mam sily. Dodatkowo bylysmy na pobraniu krwi, tak na
wszelki wypadek. mam tylko nadzieje, ze do swiat sie wykuruje. Oj, tak mi
dzis zle i szaroburo, troszke tu naskrobalam, ale nie mam juz sily, tak
bardzo nie lubie gdy mala jest chora, moje nerwy za bardzo sie wtedy
rozstrajaja.
Obserwuj wątek
    • gosiap10 Re: Chory przedszkolak 20.12.04, 17:39
      Mam ten sam problem. Martula byla praktycznie przez dwa lata zdrowa jak rydz. W
      sierpniu tego roku przyplatala sie drobna infekcja wirusowa, pozostal po niej
      kaszel i bakterie w gardle. A wiec leczenie antybiotykami, tym bardziej
      konieczne, ze Marta miala byc operowana we wrzesniu. Oczywiscie, jak mozesz sie
      domyslac, wszystko sie poprzesuwalo. Operacja byla dopiero 14/10/04, po niej
      jeszcze 3 tygodnie w szpitalu, radosny powrot do domu. Od grudnia miala isc do
      szkoly (u nas zerowka od 3 lat), ale niestety zamiast do szkoly poszla na
      kolejne 10 dni do szpitala z powodu zapalenia oskrzeli. Na domiar zlego
      pojawily sie problemy z serduszkiem i Marta musi byc leczona farmakologicznie.
      5 stycznia kolejna kontrola. Modle sie, zeby wszystko bylo dobrze, bo tak jak
      Tobie nerwy mi juz siadaja. Budze sie rano zmeczona, walcze z bolem glowy,
      drobne rzeczy potrafia mnie wytracic z rownowagi... - typowy efekt
      dlugotrwalego stresu. Ale jak tu sie odprezyc, gdy chodzi o zdrowie ukochanego
      dziecka?!
      Zycze Ci z calego serca, zeby Wiktoria wyzdrowiala do Swiat. Dla dzieci to taki
      magiczny czas.
      • buleczka3 Re: Chory przedszkolak 21.12.04, 09:35
        Dzis juz jest troszke lepiej, goraczki tak wysokiej nie ma, postanowilam ze do
        przedszkola posle ja dopiero w drugiej polowie stycznia, gdy wrocimy z Lodzi,
        po badaniach kontrolnych. Mysle , ze idzie ku dobremu i di swiat Wikunia sie
        wykuruje, dla odmiany mnie cos gardlo pobolewa, ale mnie moze, najwazniejsza
        jest dla mnie mala.
        Zycze wszystkim zdrowia, duzo zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka