Dodaj do ulubionych

problem z siusiaczkiem

28.02.05, 20:49
Drogie e-mamy, dzis kiedy podczas kąpieli odciagnelam delikatnie napletek zauwazylam u 9 mies. synka maly jakby pecherzyk. Nie moglam sie zbytnio przyjrzec bo wiercil sie okropnie, ale to cos jakby cysta. Co to moze byc?....martwie sie. Nie wiem od kiedy to ma bo od 2 dni kąpała go babcia a ona "tam nie zagląda".
Obserwuj wątek
    • bea-ta Re: problem z siusiaczkiem 28.02.05, 20:54
      Jeśli bakterie wniknęły pod napletek mógł sie tam zrobić stan zapalny i
      lepiej , żeby obejzał siusiaka chirurg dziecięcy lub urologsmile
      • leli1 Re: problem z siusiaczkiem 28.02.05, 20:59
        dzieki za szybką reakcje smile
        ale siusiorek nie jest zaczerwieniony, a zwykle podczas stanow zapalnych jest. Ide w srode na szczepienie to pediatra go obejrzy....mam nadzieje ze to nic strasznego. Maly wlasnie jest po kuracji antybiotykowej, podobno lubia sie wtedy wdawac grzybice, pijemy codziennie lakcid..ale moze nie pomaga...sama nie wiem sad
        • bea-ta Re: problem z siusiaczkiem 28.02.05, 21:03
          Lakcid jest dobry na ukł. pokarmowy. Stan zapalny cewki moczowej rzeczywiście
          objawia sie zaczerwienieniem, bólem przy oddawaniu moczu, a to może być cysta ,
          w której znajduje sie ropa z powodu wniknięcia pod napletek bakterii.Może za
          mocno była ściagnieta skórka nawet niechcący przy przewijaniu, kąpaniu itp. i
          zrobiło sie st. zapalny. Najlepij jak rzuci oko na to fachowiec. Zyczę, aby
          była to błachostkasmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka