remo4 13.05.05, 22:04 Zwracam się z uprzejmą prośbą do e-mam, czy mogłybyście polecić mi dobrego ortopedę w Krakowie.Moja 2,5 letnia córeczka chodzi jedną stopą do środka.Byłam u doktora Pachacza. Czy znacie go?Proszę o opinie i ew. porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotoslanos Re: DOBRY ORTOPEDA W KRAKOWIE-szukam!!!!!!! 14.05.05, 11:25 Mysle,ze powinnas uzbroic sie w cierpliwosc.Coreczka ma 2,5 dopiero,korekta wad postawy to niestety dlugie miesiace,lata cwiczen.Dobry czy zly ortopeda nie narobi az takich szkod jak brak gimnastyki.O braniu pod uwage ewentualnej operacji korygujacej jest stanowczo za wczesnie poniewaz coreczka nadal rosnie.Moj syn mial 4 lata gdy zaczelam gimnastyke korekcyjna na kurza klatke piersiowa.Wtedy czesto slyszalam o koniecznosci otwierania operacyjnie klatki piersiowej poniewaz zapadajace sie zebra moga w koncu uwiezic serce ,pluca.Mowie Ci dwa razy w tyg bieganie na korekcyjna potem za kilka lat basen...a dzis syn juz 18 latni jest zdrowy.Obylo sie bez operacji.Nie szukaj mysle cud lekarza,skup sie na jednym ale badz systematyczna i konsekwentna.Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: DOBRY ORTOPEDA W KRAKOWIE-szukam!!!!!!! 16.05.05, 15:37 Lekarzy szukamy na forach regionalnych! Wejdź na forum Małopolskie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=601 i wpisz w tamtejszej wyszukiwarce ortopeda. Znajdziesz wiele odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś