dorqi 03.06.05, 13:59 Mój 4 miesieczny synek ma kaszel i katar i dostaje antybiotyk. Czy moge z nim wyjeżdżać na spacerki? Z góry dzięki z aodpowiedzi. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: choroba a spacerki... 03.06.05, 14:03 Możesz o ile maleństwo nie ma temperatury a na dworze np.mocno nie wieje.Mój synek lepiej oddychał na dworze. Spróbój zakrapiać mu do noska po ropelce soli fizjologicznej(tetrisal)po spacerze i przed spaniem-będzie mu się lżej oddychało.Duuużo zdrówka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialeszcz Re: choroba a spacerki... 03.06.05, 15:54 Oczywiście możesz wychodzić jeśli maluszek nie ma gorączki i tak jak moja poprzedniczka ci napisała podawaj sól fizjologiczną albo morską mojej Olci bardzo pomagało a tak wogóle to jak już wyzdrowieje to wychodż z małym jak najczęściej na dworek nawet na kilka godzin w naszym przypadku to jest najlepsza szczepionka uodparniająca jak do tej pory Olcia chorowala tylko raz od urodzenia a ma już 18 miesięcy żadnych przeziębień nic i oby tak dalej odpukać!!! Życzymy powrotu do zdrowia pazdrawiam Gosia i Olcia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorqi Re: choroba a spacerki... 03.06.05, 22:39 Serdeczne dzięki za dobre rady. Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś