agnisiaz 29.06.05, 11:19 proszę o pomoc aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: czy jest jakas mama nefrolog 29.06.05, 11:24 A jakiej pomocy potrzebujesz? Nefrologiem co prawda nei jestem, ale sporo wiem razem z innymi mamami z naszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: czy jest jakas mama nefrolog 29.06.05, 11:28 interesuje mnie jak sie nazywa wielkość którą określa się po dobowej zbiórce z moczu to ma jakąś nazwe chyba na A nie pamietam a chciałabym poczytać o tym w internecie do swojej Pani doktór nie mam szans sie dodzwonic ponieważ bedzie dopiero we wtorek moja córka ma bardzo dużą wielkośc chyba 4 miliony i czeka ja zabieg aga Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: czy jest jakas mama nefrolog 29.06.05, 11:32 zbiórka moczu to diureza. nie wiem czy o to ci chodzi? poczytaj strone o refluxie. link do niej jest na poczatku forum o refluxie z. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: czy jest jakas mama nefrolog 29.06.05, 11:59 nie to nie chodzi o to mówiąc szczerze pierwszy raz słłyszałam to określenie i nie zapamietałam nic bede szukała dalej dziekuje aga Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: liczba Addisa 29.06.05, 12:03 okresla w dobowej zbiórce moczu liczbe elementów morfotycznych krwinki białe, erytrocyty, wałeczki.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz bea-ta dziekuje jestes wielka o to chodziło 29.06.05, 12:08 no właśnie norma jest 3 mln a moje dziecie ma ponad 4 mln czeka nas cystografia w narkozie juz sie boje aga Odpowiedz Link Zgłoś
berem Re: czy jest jakas mama nefrolog 29.06.05, 22:40 Witam Jeżeli jeszcze poszukujesz informacji zapraszamy www.wadyukladumoczowego.poo.pl/forum/portal.php Odpowiedz Link Zgłoś