mami7 20.07.05, 12:32 Czy miał ktoś może do czynienia z czyms takim, albo wie chociaz cokolwiek na ten temat? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidziamamusi Re: Skóra demograficzna 20.07.05, 13:08 A może chodzi o skórę dermograficzną, czyli pokrzywkę wywołaną mechanicznie poprzez silne potarcie skóry lub ucisk? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Skóra demograficzna 20.07.05, 13:28 Możliwe, wiesz coś na ten temat? Słyszałam o jezyku demograficznym, ale ta skóra do niczego mi nie pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: Skóra demograficzna 20.07.05, 13:47 Język może być geograficzny, czyli mieć czerwone plamy o zmieniającym się położeniu i kształcie. Skóra dermograficzna to może jeszcze chodzić o dermografizm, czyli tendencje do powstania białych pręg na skórze po jej podrapaniu. Wpisz w googlach dermografizm lub pokrzywka dermograficzna, bo nic więcej na ten temat nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Skóra demograficzna 20.07.05, 14:03 Dzieki wielkie, już sobie poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
sta.ania Re: Skóra demograficzna 20.07.05, 16:30 czy udało ci sie znależć cos rozsądnego na ww temat? Jestem zainteresowana, jeśli tak, prosze o info pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Skóra demograficzna 20.07.05, 21:27 Nie wiem czy rązsądnego, troszke poczytałam. Nie wiem jaki Ty masz problem i co Ciebie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sta.ania Re: Skóra demograficzna 21.07.05, 13:11 wszystko co dotyczy skóry dermograficznej, jeśli masz jakieś linki to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś