Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic?

27.07.05, 14:02
Szukam krajanówsmile
Obserwuj wątek
    • hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 27.07.05, 23:17
      Hej.
      ja mieszkam w Rzeszowie. Jeśli mas ochotę napisz na priva.
      Pozdrawiam Dorota z Hubciem.
    • gi-za Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 28.07.05, 18:48
      Jestem...Tylko ze moje "malenstwo" jest juz troche starsze...Jak chcesz pogadac
      - zapraszam albo adres gazetowy, lub gg: 3186227.Pozdrawiam Agnieszka.
      • marika7 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.07.05, 12:14
        Ja jestem z Rzeszowa. Jestem mama rocznej Gosi z ASD II. Do jakiego kardiologa
        chodzisz w Rzeszowie?

Pozdrawiam
        Jadzia
        • edrybek Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.07.05, 18:28
          Cieszę się że odezwaliście się zawsze człowiek czuje się mniej samotny....jakoś
          ciężko mi jest bo nie mogę sie oswoić z samotnościa(wokół dzieci zdrowe)i
          wogóle z choroba. Moje dziecko ma wadą serca do końca życia(jak długo to nie
          wiem)nie do sie jej zoperować i zakończyc tematu. My chodzimy do Witka Błasza a
          WY?????????
          • hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.07.05, 18:46
            Witam.

Z czystym sumieniem mogę polecić doktora Błaża.
            My chodzimy do niego od 4 lat.
            Jest cudownym człowiekiem i świetnym specjalistą.
            Nasz synek miał TOF, operowany był w Prokocimiu przez prof. Malca w wieku 6
            miesięcy.
            pozdrawiamy serdecznie Dorota z Hubciem.
            • marika7 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 01.08.05, 11:07
              My tez chodzimy do dr Błaza. To on wykryl u Gosi wade serca i prowadzi ja od
              poczatku.
              Lekarz z pasja, z powolaniem, co kazdy wyczuje gdy przychodzi do niego z
              dzieckim. Jak dla mnie to wzor lekarza
              • mamunia80 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 23.08.05, 15:02
                Witam,gdzie przyjmuje ten dr Błaż?Ja z moim synkiem chodzę do dr Skoczyńskiej i
                konsultowałam się z prof Szydłowskim z Krakowa ale chętnie odwiedziłabym też
                innego specjalistę w końcu chodzi o zdrowie mojego szczęścia.
                • hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 23.08.05, 20:55
                  Dr Błaż przyjmuje w Rzeszowie w szpitalu nr 2 na Lwowskiej 60, trzeba się
                  zapisywac na termin (a z tego co wiem to sa dość długie) w piątki. tel do
                  szpitala na rejestracje to 8664470 i 8664471
                  Mój Hubcio też był diagnozowany przez dr Szydłowskiego z Prokocimia.
                  Pozrdawiam Dorota z Hubciem.
                  • mamunia80 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 23.08.05, 21:44
                    Dziękuję za szczegółowe informacje.Pozdrawiam serdecznie.
                    • mrs.schmidt Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 24.08.05, 08:32
                      Czesc!
                      Ja jestem z okolic Rzeszowa (w Rzeszowie chodzilam do szkoly), moj prawie 6
                      letni synek (VSD, zwezenie podzastawkowe aorty) tez jest po operacji w
                      Prokocimiu. Doktora Blaza tez znamy, chociaz nie jest naszym kardiologiem.
                      Mieszakmy poza Polska.
                      Pozdrawiam!
                      • gosiap10 Do mrs.schmidt 24.08.05, 08:48
                        Witaj,
                        W najblizszym czasie zabieram sie za zebranie informacji o klinikach
                        kardiologicznych dla dzieci w Europie. Chce je umiescic na naszej stronie
                        internetowej www.sercedziecka.org.pl . Coraz wiecej naszych
                        serduszkowych maluszkow wyjezdza na wakacje zagraniczne i takie informacje moga
                        okazac sie bezcenne dla rodzicow.
                        Moze moglabys mi pomoc? Gdzie mieszkasz obecnie?
                        My jestesmy z Luksemburga, a moja coreczka Marta urodzila sie i juz
                        czterokrotnie byla operowana w Paryzu.
                        Moj adres mailowy gosiap@pt.lu
                        • mrs.schmidt Re: Do gosiap10 24.08.05, 10:35
                          Witam!
                          Bardzo dobry pomysl z umieszczeniem na stronie internetowj takich informacji.
                          Tak sie sklada, ze wielu Polakow spedza wakacje w Chorwacji, a my tu wlasnie
                          mieszkamy. Chetnie sluze dostepnymi informacjami o klinikach w Zagrzebiu i
                          Splicie. Gosiu, powinnas nas pamietac, rok temu przed operacja mojego synka
                          wymienilysmy kilka mailow.
                          Pozdrawiamy Was i sciskamy Martusie!
                          • gosiap10 Re: Do mrs.schmidt 25.08.05, 18:08
                            Monika? Oczywiscie, ze Cie pamietam. Tylko Twoj nik mrs.schmidt jest troche
                            mylacy. Co u Stefana? Jak sie czuje obecnie?
                            W sprawie klinik w Chorwacji bede Ci bardzo wdzieczna za przeslanie informacji
                            na moj adres mailowy gosiap@pt.lu . Postaramy sie je umiescic jak
                            najszybciej na stronie.
                            Pozdrawiam goraco.
                  • edrybek Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 25.08.05, 13:26
                    Kto to jest dr. Szydłowski z Prokocimia ja tam jeżdżę i nie znam takiego.
                    Natomiast dr. Błaż rzeczywiście wsbudza zaufanie tylko ze wysyła nas za
                    wczesnie do Krakowa.
                    • hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 25.08.05, 20:51
                      Dok. Szydłowski jest kardiologiem i to on kwalifikuje do zabiegu operacyjnego.
                      Tak było w naszym przypadku. Przyjmuje w poradni kardiologicznej.
                      A dlaczego sądzisz że dok Błaż wysyła Was za wcześnie do Krakowa?
            • ewaoriana Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.08.05, 11:54
              witaj Doroto! Jestem mamą 11 miesięcznej Oriany mieszkamy w Jarosławiu. Ori
              jest 2 miesiące po korekcie całkowitej TOF. przeczytałam że twój synek tez był
              operowany. Napisz proszę jaka postać TOF. Nam profesor powiedział że Oraiana
              miała ciężką postać , było duże zwężenia pnia płucnego. Jak się czuje Hubcio?
              pozdrawiam Ewa z Orianą
    • ewaoriana Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 26.08.05, 14:08
      jestem z Jarosławia, mam na imię Ewa a moja 11 miesięczna córeczka Oriana
      (Tetralogia Fallota) jest 2 miesiące po korekcie całkowitej w Prokocimiu. nie
      jeździliśmy do dr Błaża tylko do dr Rusina. Nie wiem co teraz. Czy sugerujecie
      żeby jednak konsultować wszystko z Błażem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka