hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 27.07.05, 23:17 Hej. ja mieszkam w Rzeszowie. Jeśli mas ochotę napisz na priva. Pozdrawiam Dorota z Hubciem. Odpowiedz Link Zgłoś
gi-za Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 28.07.05, 18:48 Jestem...Tylko ze moje "malenstwo" jest juz troche starsze...Jak chcesz pogadac - zapraszam albo adres gazetowy, lub gg: 3186227.Pozdrawiam Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
marika7 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.07.05, 12:14 Ja jestem z Rzeszowa. Jestem mama rocznej Gosi z ASD II. Do jakiego kardiologa chodzisz w Rzeszowie? Pozdrawiam Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
edrybek Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.07.05, 18:28 Cieszę się że odezwaliście się zawsze człowiek czuje się mniej samotny....jakoś ciężko mi jest bo nie mogę sie oswoić z samotnościa(wokół dzieci zdrowe)i wogóle z choroba. Moje dziecko ma wadą serca do końca życia(jak długo to nie wiem)nie do sie jej zoperować i zakończyc tematu. My chodzimy do Witka Błasza a WY????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.07.05, 18:46 Witam. Z czystym sumieniem mogę polecić doktora Błaża. My chodzimy do niego od 4 lat. Jest cudownym człowiekiem i świetnym specjalistą. Nasz synek miał TOF, operowany był w Prokocimiu przez prof. Malca w wieku 6 miesięcy. pozdrawiamy serdecznie Dorota z Hubciem. Odpowiedz Link Zgłoś
marika7 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 01.08.05, 11:07 My tez chodzimy do dr Błaza. To on wykryl u Gosi wade serca i prowadzi ja od poczatku. Lekarz z pasja, z powolaniem, co kazdy wyczuje gdy przychodzi do niego z dzieckim. Jak dla mnie to wzor lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
mamunia80 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 23.08.05, 15:02 Witam,gdzie przyjmuje ten dr Błaż?Ja z moim synkiem chodzę do dr Skoczyńskiej i konsultowałam się z prof Szydłowskim z Krakowa ale chętnie odwiedziłabym też innego specjalistę w końcu chodzi o zdrowie mojego szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 23.08.05, 20:55 Dr Błaż przyjmuje w Rzeszowie w szpitalu nr 2 na Lwowskiej 60, trzeba się zapisywac na termin (a z tego co wiem to sa dość długie) w piątki. tel do szpitala na rejestracje to 8664470 i 8664471 Mój Hubcio też był diagnozowany przez dr Szydłowskiego z Prokocimia. Pozrdawiam Dorota z Hubciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamunia80 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 23.08.05, 21:44 Dziękuję za szczegółowe informacje.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.schmidt Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 24.08.05, 08:32 Czesc! Ja jestem z okolic Rzeszowa (w Rzeszowie chodzilam do szkoly), moj prawie 6 letni synek (VSD, zwezenie podzastawkowe aorty) tez jest po operacji w Prokocimiu. Doktora Blaza tez znamy, chociaz nie jest naszym kardiologiem. Mieszakmy poza Polska. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Do mrs.schmidt 24.08.05, 08:48 Witaj, W najblizszym czasie zabieram sie za zebranie informacji o klinikach kardiologicznych dla dzieci w Europie. Chce je umiescic na naszej stronie internetowej www.sercedziecka.org.pl . Coraz wiecej naszych serduszkowych maluszkow wyjezdza na wakacje zagraniczne i takie informacje moga okazac sie bezcenne dla rodzicow. Moze moglabys mi pomoc? Gdzie mieszkasz obecnie? My jestesmy z Luksemburga, a moja coreczka Marta urodzila sie i juz czterokrotnie byla operowana w Paryzu. Moj adres mailowy gosiap@pt.lu Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.schmidt Re: Do gosiap10 24.08.05, 10:35 Witam! Bardzo dobry pomysl z umieszczeniem na stronie internetowj takich informacji. Tak sie sklada, ze wielu Polakow spedza wakacje w Chorwacji, a my tu wlasnie mieszkamy. Chetnie sluze dostepnymi informacjami o klinikach w Zagrzebiu i Splicie. Gosiu, powinnas nas pamietac, rok temu przed operacja mojego synka wymienilysmy kilka mailow. Pozdrawiamy Was i sciskamy Martusie! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Do mrs.schmidt 25.08.05, 18:08 Monika? Oczywiscie, ze Cie pamietam. Tylko Twoj nik mrs.schmidt jest troche mylacy. Co u Stefana? Jak sie czuje obecnie? W sprawie klinik w Chorwacji bede Ci bardzo wdzieczna za przeslanie informacji na moj adres mailowy gosiap@pt.lu . Postaramy sie je umiescic jak najszybciej na stronie. Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
edrybek Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 25.08.05, 13:26 Kto to jest dr. Szydłowski z Prokocimia ja tam jeżdżę i nie znam takiego. Natomiast dr. Błaż rzeczywiście wsbudza zaufanie tylko ze wysyła nas za wczesnie do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 25.08.05, 20:51 Dok. Szydłowski jest kardiologiem i to on kwalifikuje do zabiegu operacyjnego. Tak było w naszym przypadku. Przyjmuje w poradni kardiologicznej. A dlaczego sądzisz że dok Błaż wysyła Was za wcześnie do Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaoriana Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 29.08.05, 11:54 witaj Doroto! Jestem mamą 11 miesięcznej Oriany mieszkamy w Jarosławiu. Ori jest 2 miesiące po korekcie całkowitej TOF. przeczytałam że twój synek tez był operowany. Napisz proszę jaka postać TOF. Nam profesor powiedział że Oraiana miała ciężką postać , było duże zwężenia pnia płucnego. Jak się czuje Hubcio? pozdrawiam Ewa z Orianą Odpowiedz Link Zgłoś
ewaoriana Re: Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic? 26.08.05, 14:08 jestem z Jarosławia, mam na imię Ewa a moja 11 miesięczna córeczka Oriana (Tetralogia Fallota) jest 2 miesiące po korekcie całkowitej w Prokocimiu. nie jeździliśmy do dr Błaża tylko do dr Rusina. Nie wiem co teraz. Czy sugerujecie żeby jednak konsultować wszystko z Błażem Odpowiedz Link Zgłoś