lady284 16.09.05, 12:11 Czy któreś z waszych dzieci to przechodziło, proszę o cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Zachłystowe zapalenie płuc 16.09.05, 12:28 Heh, żadne z moich dzieci nie chorowało, za to ja jako niemowlę byłam w szpitalu z zachłystowym zapaleniem płuc. Podobno czymś się zakrztusiłam, zsiniałam, przyjechało pogotowie, zabrali mnie szpitala, gdzie leżałam przez dwa tygodnie. Wszystko dobrze się skończyło, czego i Tobie życzę. Ściskam i trzymam kciuki, gemma Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Re: Zachłystowe zapalenie płuc 16.09.05, 13:58 Miałam cesarskie cięcie i Mały zachłysnął się wodami płodowymi podczas porodu. Zrobiła się infekcja no i z tego wyszło zapalenie płuc . Leżeliśmy na patologii noworodka. Mały dostawał antybiotyki. Po 10 dniach wypuszczono nas do domu. Wszystko jest OK od tamtej pory. Mały już nie chorował nie licząc 3-dniówki. Ma ponad 8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia33 Re: Zachłystowe zapalenie płuc 16.09.05, 14:12 Mój synek często choruje na zachłystowe zapalenia płuc i oskrzeli.Leczenie wygląda tak jak przy normalnym zapaleniu-antybiotyk,często inhalacje,kiedyś brał zastrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś