plutek1976 20.10.05, 20:48 A czy u doroslych wystepuja takie same obiawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkopczynski Re: Zawroty głowy 21.02.06, 19:46 Od około roku mam problemy ze zdrowiem. Na samym początku objawiało to się nasilonymi bólami głowy w późniejszym czasie dołożyły się też zawroty. Lekarze po prześwietleniu zatok stwierdzili zapalenie zatok czołowych i nosowych w wyniku czego miałem operację zatok szczękowych. Prawdopodobną przyczyną tego była poniekąd skrzywiona przegroda nosa którą miałem także operacyjnie "prostowaną". Od tamtego czasu mięło juz kilka miesięcy a stan zdrowia się dalej pogarsza tzn. pojawił się ból w okolicy kregosłupa szyjego do tego stopnia że często mam wrażenie jakbym za chwilę miał stracić przytomność. W między czasie miałem także wykonywane: Tomografię, USG tętnic szyjnych szyjnych które to badania nic nie wykazały. Pojawjają się także objawy ze strony układu pokarmowego tzn częste mdłości, a także objawy takie jak drżenie rąk i częste bóle oczu. Proszę o poradę.Mam 29 lat. e-mail: saxo777@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś