anecia_b 10.11.05, 18:48 Witam! Czy czyjaś pociecha miał brodawki płaskie, jak je najlepiej wyleczyć? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matmika Re: Brodawki płaskie!! 18.11.05, 10:08 Witam serdecznie, znam ten problem z autopsji i po wielu staraniach udało się brodawki wyleczyć. Kwestia dotyczyła mnie, nie dziecka, ale myślę,że to w tej chwili nie ma znaczenia. Odwiedzałam wielu dermatologów i stosowałam wiele maści , ostatecznie skuteczną pomoc uzyskałam od. p .ordynator Szpitala Dermatologicznego na Woli w Warszawie, o ile poprawnie pamiętam nazwisko to Maciejowska. Przyjmuje w Warszawie równiez prywatnie w przychodni ordynatorsko-profesorskiej na ul. Ordynackiej. Niestety nie pamiętam nazwy lekarstwa ale lekarza z czystym sumieniem polecam. mam nadzieję, iż uda się pomóc. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
green-koala111 Re: Brodawki płaskie!! 23.07.14, 21:40 Ponawiam temat. Czy moze któras ma jakis sposób na to okropieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś