martuszkaw 15.11.05, 11:47 Chciałabym zaszczepić dziecko, mam już receptę, niestety cena waha się od 320 do 380 zł. Proszę, podajcie namiary, w której aptece w Krakowie można tę szczepionkę kupić najtaniej. Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_gabrysia Re: Prevenar 15.11.05, 13:54 Czesc. Mozesz wybrac sie do CARITASU i tam mozesz u nich dostac lub nabyc po nizszej cenie owa szczepionke. Mi sie udalo znalezc sponsora na zakup 4 dawek szczepionki dla mojego maluszka. Szczxeopionka jest droga,,,a po nowym roku bedzie jeszcze drozsza. We WROCLAWIU na ul.Legnickiej jest za 270zl mozesz u nich zamoiwc i Oni Ci wysla,chyba,ze w Krakowie tez macie KAUFLAND,A w niej apteke,to tam bedzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Prevenar 15.11.05, 16:44 Cześć, ciągle szukam, znalazłam już za 286 zł, ale nadal liczę, że znajdę ją jeszcze gdzieś taniej. Ja akurat potrzebuję dwie dawki, ale to i tak spory wydatek. Zastanawiam się, dlaczego na ulotkach reklamowych podają cenę 250 a rzeczywistość w aptece wygląda inaczej, i czy faktycznie ten specyfik na podrożeć, od nowego roku, czy to tylko element kampanii reklamowej. Dzięki za info, pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
basia_gabrysia Re: Prevenar CENA 15.11.05, 18:58 Podana cena 250zl to cena w HURTOWA. Apteki kupuja w hurtowni i daja sobie ogroooooooooooooomniasty naut. Chamstwo i tyle......na cudzym nieszczesciu ktos sie bogaci i tyle. Powiem CI,ze cena 280zl to dobra cena i watpie abys znalazla juz taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_gabrysia Re: Prevenar 15.11.05, 19:00 A tak faktycznie ma podrozec. Mam znajomego,ktory pracuje w DGA i zakupuje leki. Pediatra byla na szkoleniu z PREVENAR-em i tez tam tak mowili. Mi sie udalao zalatwic tak jak Ci piasalm na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
osmula Re: Prevenar 16.11.05, 08:27 Witam, Wczoraj wykonalam serie telefonów ( lącznie z Wyth Polska - dystrybutorem Prenevaru na Polskę) i w większości aptek ( tych wyszczególnionych na stronie www.pnemokoki.pl) cena wynosi 255 PLN. Najtaniej znalazlam w Cefarmie - na zamówienie 237 PLN!!! Dane dotyczą Warszawy. Pozdrawiam Osmula Odpowiedz Link Zgłoś
basia_gabrysia Re: Prevenarceny i hurtownie 16.11.05, 09:52 CEFARM,to hurtownia i zwyklemu ludkowi nie sprzedadza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tez sie dowiadywalam,,,,,,,najtaniej szczepionke kupicie w DGA---DOLNOSLASKA GRUPA APTECZNA,maja swoje apteki w KAUFLANDACH i nie tylko. Mozna do nich zadzwonic i zamowic z wysylka. W DGA kosztuje 270zl W innych aptekach grubo ponad 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś
osmula Re: Prevenarceny i hurtownie 16.11.05, 15:16 CHODZIŁO MI O APTEKI CEFARM!!!! (KTÓRE NIEWĄTPLIWIE WYPOSAŻANE SĄ PRZEZ HURTOWNIE). basia_gabrysia napisała: > CEFARM,to hurtownia i zwyklemu ludkowi nie sprzedadza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Tez sie dowiadywalam,,,,,,,najtaniej szczepionke kupicie w DGA---DOLNOSLASKA > GRUPA APTECZNA,maja swoje apteki w KAUFLANDACH i nie tylko. > Mozna do nich zadzwonic i zamowic z wysylka. > W DGA kosztuje 270zl W innych aptekach grubo ponad 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Prevenar 16.11.05, 11:59 Ja akurat wczoraj poświęciłam pół dnia na dzwonienie po aptekach, łącznie z polecanym Kauflandem. Niestety Kaufland w Krakowie na Białostockiej tej szczepionki nie posiada i posiadać nie będzie jak poinformowała mnie miła pani magister. Właśnie przejrzałam listę aptek ze strony, więc może będę miała dzisiaj więcej szczęścia. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
matiuszka Re: Prevenar 16.11.05, 15:23 Ja byłam dzisiaj w aptece Kauflandu w Krk, powiedziano mi że jeszcze nie mają ale ludzie się pytają (więc odniosłam wrażenie że mieć będą), a kosztować będzie ponad 300 zł. Pani poinformowała mnie, że 245 zł to cena hurtowa dla aptek. Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Prevenar 16.11.05, 16:53 Znalazłam aptekę w Krakowie ul. Daszyńskiego, sprzedają po 280 i chyba to jest najniższa cena w całym mieście. Marta Odpowiedz Link Zgłoś