asiul_78 26.12.05, 22:16 mój synek od wczoraj ma biały stolec, dziś wieczorem wymiotował, zaczynam się niepokoić, czy ktoś miał podobne zmartwienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
severina Re: Biały stolec? 27.12.05, 00:09 Mialam tak jak bylam mala ... jeden lekarz stawial na wyrostek, drugi na zoltaczke.Byla to zoltaczka i nie obylo sie oczywiscie bez szpitala ... Na pewno na Twoim miejscu skontaktowalabym sie z pediatra... Niekoniecznie musi to byc to co ja mialam ale lepiej sie upewnic ... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
severina Re: Biały stolec? 27.12.05, 00:11 zapomnialam dodac, ze wowczas tez goraczkowalam .. Odpowiedz Link Zgłoś
brian04 Re: Biały stolec? 29.12.05, 16:28 samam wlasnie dalam post,poniewaz podejrzewam ze moj synek zarazil sie lamblia. Jak do tej pory zebralam troche wiadomosci na temat. Bialy stolec, wymioty to oznaka lambliozy. Zrob dziecku badanie kalu na lamblie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorism Re: Biały stolec? 30.12.05, 11:44 Mój synek tez miał biały stolec dwukrotnie za każdym razem było to spowodowane grypa żołądkową, dodam że oczywiście konsultowałam to z pediatra i mały miał robione wszelkie badania również stolca.Proponuje kontakt z pediatra dla pewności ale nie koniecznie musi to być cos poważnego. Pozdrawiam i życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś