danusia-mamusia 21.02.06, 15:26 Karolinko napisz prosze co U was? Jak się czujesz?A może już urodziłas dzidzię??Myslę o Tobie- daj znać jak serduszko maluszka. Pozdrawiam Danusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiap10 Re: do mamy Wikusia 21.02.06, 15:50 Nie wiem kiedy Karolina bedzie miala czas na forum, bo jest obecnie mocno zajeta i zmeczona, ale niezmiernie szczesliwa mamusia wspanialej Darii. Kiedy rozmawialam z Karolina tydzien temu obie byly juz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
gawgosia Re: do mamy Wikusia 22.02.06, 16:07 Karolinko!!! Gratulujemy, cały czas trzymaliśmy mocno kciuki za Wasze maleństwo. Codziennie wypatrywaliśmy wiadomości od ciebie. Życzymy aby Daria była zdrowiutkim dzieciątkiem i dawała Wam jak najwięcej radości. Pozdrawiamy Was gorąco. Trzymajcie się Małgorzata, Wojtek i Filipek P.s. zawsze o Was pamiętamy Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: do mamy Wikusia 21.02.06, 18:25 Też dużo myslałam o nich cieszę się że są razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danusia-mamusia Do Gosi 22.02.06, 00:01 Bardzo się ciesze że Karolinka jest juz szczęśliwą mamusią córeczki. Gosiu a nie wiesz jak z serduszkiem Darii, wiem że swego czasu były jakies wątpliwości. Czy wszystko dobrze z jej serduszkiem?? Pozdrawiam wszystkie MAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Do Gosi 22.02.06, 08:33 Danusiu, Wiem tylko tyle, ze Karolina rozmawiala z doktor Dangel i jedzie z Daria do niej na kontrole w marcu. Na pewno sama nam napisze o rezultacie kontroli. Dam jej znac, ze "serduszkowi" rodzice czekaja na wiesci i ciesza sie z narodzin Malutkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia-mamusia Re: Do Gosi 22.02.06, 13:04 Serdecznie Ci dziekuję za te informacje. Trzymamy mocno kciuki aby z serduszkiem Darii upragnionej coreczki Karolinki bylo wszystko ok. Gorąco wszystkich pozdrawiamy z Radomia!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamawikusia oto Daria 02.03.06, 11:10 jesteśmy, jesteśmy nie odzywałam sie bardzo długo bo ciąza była zagrożona już od 25 tygodnia i naprzemiennie leżałam w domu i na patogii ciązy, Daria urodziła sie trzy tygodnie przed terminem 2 lutego, ważyła 3270 kg i 59 cm długosci, jest bardzo słodkim dzieckiem prawie nie płacze oczywiscie czeka nas jeszce kilka kontroli w tym echo serca u dr Dangel bo nie do końca jest w serduszku ok ( ale na razie nie chcemy o tym myślec...) i usg głowki bo Daria ma jakiegos torbielka, jak tylko będziemy już znali wyniki napewno napisze, a teraz uciekam do Księżniczki przesyłam kilka fotek Darii forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=37622666 sciskam Was Kochane gorąco a dla Dzieciaczków moc całusów od ciotki ps. Danusiu odezwe sie jak znajde chwilke Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: oto Daria 02.03.06, 16:30 Taka śliczna. Łezki mi się kręcą . Cieszę się bardzo że jesteście razem. Ściskam Was wirtualnie i śle 100 całusów. Bądźcie zdrowe i szczęśliwe. )))))))) Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
danusia-mamusia Re: oto Daria 02.03.06, 19:07 Matko jaka słodka tylko pozazdrościć Ale jaka podobna do Wikusia- prawda? Bardzo sie cieszę że sie wam udało, ze jestescie razem, zyczę duzo duuuużo zdrówka. Danusia z rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
perelekhlhs Re: oto Daria 03.03.06, 16:33 jeszcze ja! Spoznilam sie dopiero dzis ogladam! Podobna do Wikusia rzeczywiscie. Duzo zdrowia. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mamawikusia jesteśmy juz po echo u dr Dangel... 16.03.06, 17:38 Witajcie wczoraj byliśmy na wizycie u dr Dangel, przebadała małą Darie na ulicy Agatowej gdzie ma najnowszy sprzet i dopiero Pani dr go testowała, niesamowity sprzet polecam nie to co zwykłe echo, np zastawke widać od środka jak sie kurczy , sama Pani dr była pod wrażeniem tego aparatu, ale wracając do nas Daria ma zdrowe serduszko wszystko ustąpiło i pozostał jedynie niezamknięty przewód botala, jesteśmy bardzo szczęsliwi Pani dr zbadała tez Małej nerki i potwierdziła ze coś jest nie tak z prawa nerką, jest poszerzona czeka nas dalsze diagnozowanie ale już u nas na miejscu, najważniejsze że serduszko jest zdrowe dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i ciepłe myśli. pozdrawiam. Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: jesteśmy juz po echo u dr Dangel... 17.03.06, 08:31 Karolino, tak sie cieszymy że serduszko Darii jest zdrowe. to na pewno dodało Ci siły, ale i wszystkim przyszłym mamom.może i z nereczką też sie naprawi. teraz dzięki sprzętowi wszystkiego sie dowiadujemy, gdy dzieci sa malutkie, a przeciez wiele dorosłych juz osób dowiaduje się, że ma jakis narząd poszerzony lub zwężony i nic im to w życiu nie przeszkadza. ja na wizycie u laryngologa dowiedziałam się, że mam dziwny układ ucha w środku i powinnam od 30 lat nie słyszeć!doktor nie mógł uwierzyć, że słuch mam absolutny!!!więc nie zamartwiaj się i bądź dobrych myśli, może to taka jej uroda. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś