kas2 07.03.06, 17:18 jak sie objawia przerabiałycie to powiedzcie cos wiecej ja mam jutro pryatna wizyte u specjalisty ale chcialabym cos wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christych Re: wirus rota??? 07.03.06, 17:24 Osobiście nie, ale kilka moich znajomych tak. Silny odruch wymiotny, wymioty i ostra biegunka. Coś paskudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: wirus rota??? 07.03.06, 17:25 lojezu tak mamy a kaszel goraczka jakie leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: wirus rota??? 07.03.06, 17:26 Własnie przerobiliśmy. Wymioty na dobry początek, równolegle albo zaraz po bieguka,temperatura. W ostrych stanach konieczne leczenie i nawadnianie szpitalne. Pamiętaj, żeby jeśli dziecko wymiotuje uzupełniać płyny - ale w małych ilościach - po łyżce co 10 minut. I uważaj - dzieci łatwo się odwodniają. Jeśli jest ostro - nie czekaj do jutra. Generalnie nic przyjemnego, miałam makabryczny weekend... wszyscy lecieli równo, na szczęście obyło się bez szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: wirus rota??? 07.03.06, 17:28 a my jestesmy ledwo co po szpitalu zpalenie krtani nam sie przytrafił pija duzo wczoraj wymioty dzis biegunka moze nie okrepnie ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: wirus rota??? 07.03.06, 17:29 może przynieśliście ze szpitala? w niektórych szpitalach to chyba siedzi w murach... Odpowiedz Link Zgłoś