Dodaj do ulubionych

Lot z noworodkiem?

IP: *.* 17.08.01, 21:00
Szukam informacji na temat ewnetualnej szkodliwości lotu z 3-4 tygodniową dzidzią. Czy jest na forum ktoś, kto coś wie na ten temat, albo leciał z tak małym dzieckiem? Sama wielokrotnie latałam ze starszą córką - ale nie tak wcześnie. Doradźcie coś, proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Lot z noworodkiem? IP: *.* 18.08.01, 07:03
      Witaj :)Lecialam z moja Olka jak miala 5 tygodni z Warszawy do Vancouver. Przesiadalysmy sie przy tym dwa razy. Podczas startu zalecane jest by mala ssala-jezeli jest taka mozliwosc. Przez caly lot byla anielsko grzeczna, spiac grzecznie w specjalnej przymocowanej do sciany kolysce. Kawal drogi a przelecialo nie wiem kiedy. Tylko presja otoczenia byla problemem-ze jestem wyrodna mama. Z medycznego punktu widzenia nie ma przeciwskazan. Pozdrawiam i spokojnej podrozy zyczeKasja
      • Gość: guest Re: Lot z noworodkiem? IP: *.* 18.08.01, 17:20
        Dzięki za dobre wieści - mam urodzić dziecię pod koniec XI, niestety za granicą - i chcielibyśmy je pokazać na Gwiazdkę całej rodzinie. Nie jest to konieczne, więc, gdyby było jakieś ryzyko uszkodzenia słuchu... Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam. Małgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka