Dodaj do ulubionych

Barbi, Brenas i Zouza - BB4

IP: *.chello.pl 17.04.02, 00:19
Kto ogladalby program BB z udzialem Barbi, Brenasa i Zouzy? No kto, dzieci
kochane? Powiem wam kto: Metaxa i Siano.
Obserwuj wątek
    • Gość: Metaxa Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 00:25
      Rozumiem A, ze ty ogladalabys chetniej menazerie na bazie Frytki, Kenia i
      Nowej ;) nie taniej wziac sobie filmik z gornej polki w wypozyczalni? >:)
      • Gość: A Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.chello.pl 17.04.02, 00:30
        Rozumiem, ze twoim zdaniem wystepy wymienionych przeze mnie osob kwalifikuja
        sie do gornej polki. Moze niedlugo bedzie reality show na TV Niepokalanow.
        Specjalnie dla ciebie.
        A
        • Gość: Metaxa Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 00:40
          Gość portalu: A napisał(a):

> Rozumiem, ze twoim zdaniem wystepy wymienionych przeze mnie osob kwalifikuja
          > sie do gornej polki. Moze niedlugo bedzie reality show na TV Niepokalanow.
          > Specjalnie dla ciebie.
          > A

Wiesz, miedzy TV Niepokalanow, a kanałem erotycznym jest jeszcze cała gama
          szarości.. Ale rozumiem, że Twój świat jest czarno-biały. Mogę Ci tylko
          wspólczuć.

Ale skoro wolisz oglądać mieszankę seksu z intrygami okraszone bijatykami
          rózowym ręcznikiem, to sorry. >:)
          • Gość: gość Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.man.polbox.pl 17.04.02, 12:14
            sex i przemoc - tak to jest to co my człowieki kochamy najbardziej.
            łi łont mor tego.
    • Gość: dżastina Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.acn.waw.pl 17.04.02, 00:32
      A niech juz sobie to oglądają ;-)
      Mam jednak wielką prośbę do Siano, jeśli chciałby potem skomentowac coś na
      forum: ksywkę wpisuj raz, w rubryce "gość portalu" albo załogant. Po co ta
      manifestacja własnego autorstwa w tytule wątku. "Ellouuu, ludzie to MÓJ post,
      to JA, Wasz siano". Albo dyskusja albo prywatne publicity. Comprende?

pozdravki
      • Gość: Metaxa Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 00:36
        Nie rozumiesz dżastina. Siano podpisuje swoje tematy bynajmniej nie powodowany
        megalomanią, tylko zwykłym racjonalizmem. Jest tu sporo osób, które zakładają
        tematy, na które nikt, kto chce podyskutowac nie zagląda. A opisanie tematu
        nickiem autora oszczędza mi zaglądania na tematy autorstwa np. tassmana.
        • Gość: A Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.chello.pl 17.04.02, 00:39
          Zgadzam sie. Siano powinien nadal podpisywac swoje watki, tak zebym nie musial
          tam przypadkiem zagladac. Metaxa, ty tez podpisuj swoje.
          • Gość: Metaxa Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 00:52
            Gość portalu: A napisał(a):

> Zgadzam sie. Siano powinien nadal podpisywac swoje watki, tak zebym nie musial
            > tam przypadkiem zagladac. Metaxa, ty tez podpisuj swoje.

Nie zrobie Ci tej przyjemnosci A, przynajmniej od czasu do czasu zajrzysz w
            inteligentne towarzystwo >:)))) chcac niechcac... bardziej niechcac >:)))))) hue
            hue... >:)
            • Gość: SEX Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 08:36
              "A" TO JAKAŚ DEWOTA , JEZELI JAJ NIKT NIE SŁUCHA W DOMU, W SZKOLE LUB PRACY, TO
              MUSI TU COŚ POWIEDZIEC .
              CZASAMI KTOŚ TU Z NIĄ POROZMAWIA ALE TO WSZYSTKO JEZELI CHODZI O JEJ ZYCIE
              TOWARZYSKIE !
              Z TAKIMI ORIENTACJAMI JAK "A" MOZE SPOKOJNIE DZIAŁAĆ W "KOLE PRZYJACIÓŁ LUDZI
              BEZ PRZYJACIÓŁ"
        • Gość: dżastina Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.acn.waw.pl 17.04.02, 08:36
          Bez przesady - nie ma tu aż takiej Wedrówki Ludów, żeby nie móc znaleźć czyjegoś
          posta! Ja też nie odpowiadam na skretyniałe wypowiedzi, ale jakoś nie zaopatruję
          tytułu komentarza własnym nickiem. I dlaczego robi to tylko siano? czyżby jedyny
          racjanalny? ;-) nie wierzę ...
          No dobrze, skoro nie chcecie ze wszystkimi dyskutować to założcie sobie jeden
          oddzielny wątek, unikniecie diaspory na forum. To będzie jeszcze bardziej...
          racjonalne...

pozdravki
          • vwdoka Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 17.04.02, 11:59
            Droga dżastino,

siano oprócz głoszenia swoich komentarzy bardzo często relacjonuje z kamerek co
            się dzieje w BBB. W związku z tym jak czytam jakąś sensacyjną wiadomość to od
            razu wiem czy jest pewna czy nie. Poza tym dżastino, czy Ci to przeszkadza?

Pozdrawiam,
            vwdoka
            • Gość: dżastina Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.acn.waw.pl 17.04.02, 13:06
              vwdoka napisał(a):

> Droga dżastino,
              >
              > siano oprócz głoszenia swoich komentarzy bardzo często relacjonuje z kamerek co
              >
              > się dzieje w BBB. W związku z tym jak czytam jakąś sensacyjną wiadomość to od
              > razu wiem czy jest pewna czy nie. Poza tym dżastino, czy Ci to przeszkadza?
              >
              > Pozdrawiam,
              > vwdoka

Nie mniej Drogi/a vwdoka :-)))
              Comprende, że co edycja to obyczaj. Jesli przesondujesz posty z poprzednich BB
              przekonasz sie, że pisały tam też łebskie persony jeśli - sorki - nie bardziej
              niż teraz i dyskutowano bez podwójnych podpisów.
              Zwyczaj siana magalomanią trąci, a że jesteśmy na forum to powiedziałam co o tym
              myślę. Czy Ci to przeszkadza vwdoka?

pozdravki
      • Gość: siano Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 13:38
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> A niech juz sobie to oglądają ;-)
        > Mam jednak wielką prośbę do Siano, jeśli chciałby potem skomentowac coś na
        > forum: ksywkę wpisuj raz, w rubryce "gość portalu" albo załogant. Po co ta
        > manifestacja własnego autorstwa w tytule wątku. "Ellouuu, ludzie to MÓJ post,
        > to JA, Wasz siano". Albo dyskusja albo prywatne publicity. Comprende?

O ile wiem, od niedawna powróciłaś na forum. Nie było cię tutaj w czasie
        największej gorączki prostactwa i miernoty, która przypadła, co ciekawe swoją
        drogą - w czasie świątecznej przerwy. Nie rozumiesz więc powodów takiego
        tytułowania postów a zabierasz się za atak na moją osobę - który jest totalnie
        chybiony, bo motywy które podałaś są niedorzeczne.

siano
    • Gość: mysz Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.kopernik.gliwice.pl 17.04.02, 09:01
      ufff
      nasz czy tez nasza A pisze z adresu acn.waw.pl
      dajcie juz spokoj tytułowaniu postów, z tego co widze siano zaprzestał tej praktyki wiec nie wiem
      czego sie jeszcze czepiacie
    • vwdoka Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 17.04.02, 11:59
      Możesz dopisać jeszcze mnie.

Bez pozdrowień,
      vwdoka
    • Gość: Auala Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:14
      Nie tylko Metaxa i Siano ww trojka ludzi + no niestety musze to napisać.. Ken
      sprawiala ,ze program byl ciekawy i cos sie dzialo - poczekajcie pare dni -
      pewnie odpadnie Fryta i pokoleni wszyscy ludzi , ktorzy cos w tym programi
      robili ,a nie przemykali sie cichutko tak ,by sie nikomu nie narazic - wtedy
      bedzie kolejne BB2 i bedzie naprawde fajnie :/
      • Gość: Metaxa Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:27
        Chyba nie liczyłaś droga/i Auala, że domownicy dotrwają w pełnym składzie do
        finału? ;))) a nie rozumiem dlaczego intryganctwo Frytki czy megalomania Kenia
        miałoby byc punktowane... tylko dlatego, że "coś" sie dzieje???
        Dla ludzi, którzy przychodzą tam wyłącznie po sensacje to musi być zaiste
        warunek sine qua non... ale są też inni, których bawi samo podglądanie
        ludzkich relacji.. i tacy ludzie spotykają sie na wątkach autoryzowanych przez
        siano :)

Pozdrawiam :)
        • Gość: Auala Re: Barbi, Brenas i Zouza - BB4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:39
          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Chyba nie liczyłaś droga/i Auala,
          no coz jak sam nick wskazuje jestem plci zenskiej :)
          że domownicy dotrwają w pełnym składzie do
          > finału? ;)))
          oczywiscie ,ze nie ,ale sklad finalowy moglby wygladac troche inaczej - nie
          zaprzeczysz ,ze z udzialem Brenasa , Barbie i Zolzy bylby ciekawszy.
          a nie rozumiem dlaczego intryganctwo Frytki czy megalomania Kenia
          > miałoby byc punktowane...
          dlatego ,ze to jest program reality show ,a nie domowe pszedszkole.
          tylko dlatego, że "coś" sie dzieje???
          dokladnie tak. NIe wiem jak ty Metaxo , ale ja oczekuje ze w programi bedzie sie
          cos dzialo i nie jest to bynajmniej slepa pogon za sensacja. poprostu Program
          staje sie bardziej konktrowersyjny -daje wiecej tematow do przemyslen i dyskucji -
          takze na tym forum.
          > Dla ludzi, którzy przychodzą tam wyłącznie po sensacje to musi być zaiste
          > warunek sine qua non... ale są też inni, których bawi samo podglądanie
          > ludzkich relacji..
          hmmm... to rownie dobrze moga wyjsc na ulice i poprzygladac sie ludziom - tam
          ezsa ludzkie relacje. Tylko ,ze to co laczylo Kena i rytke to chyba nie jest
          cos ,co mozna zobaczyc w tramwaju , ani tez wyjscia Brenasa i czy jego realcje na
          zachowanie Kena.
          i tacy ludzie spotykają sie na wątkach autoryzowanych przez
          > siano :)
          > NIe tylko tacy - tez czytam te watki .
          > Pozdrawiam :)
          i ja rowniez :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka