Dodaj do ulubionych

badanie krwi-Poznan

IP: *.* 04.09.01, 10:59
Czy ktoras(ktorys) z Was orientuje sie gdzie w Poznaniu (najlepiej centrum, Grunwald) moge zrobic badania krwi (podejrzewam ze mam anemie). Chcodzi mi o godziny popoludniowe, bo pracuje do 16.00. Ile tak "przyjemnosc" kosztuje?KasiaO
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: badanie krwi-Poznan IP: *.* 04.09.01, 13:18
      Kasiu idź po skierowanie do lekarza rodzinnego (jak nie chcesz płacić). Ja poszłam ostatnio do rodzinnego na al. Marcinkowskiego. Ponieważ staramy się z mężem o dzidziusia chciałam zrobić ogólne badania krwi i moczu, na Marcinkowskiego jest też gabinet zabiegowy, gdzie m.in. pobierają krew. Za badania nic nie płaciłam, bo zresztą po co mam płacić skoro płacę składki. Wydaje mi się, że ogólne badanie krwi kosztuje ok 15 zł.Gabinet jest czynny w godzinach 8.00-19.00, ale z tego co wiem do badania krwi powinno się iść na czczo, czyli najlepiej rano.PozdrawiamMagdalena
    • Gość: guest Re: badanie krwi-Poznan IP: *.* 04.09.01, 14:12
      mozesz pojsc (co prawda nie na grunwaldzie) do Cordisu robia tam wszystkie badania jakie chcesz jak chcesz to sama zadzwon 8536998 - jest na alei niepodleglosci w budynku Izby RzemieslniczejWika
      • Gość: guest Re: badanie krwi-Poznan IP: *.* 06.09.01, 10:26
        Mozesz pojsc do szpitala na Polna. Jest tam laboratorium czynne cala dobe. Ogolne badanie krwi kosztuje ok.8 zl.Laboratorium miesci sie na prawo od izby przyjec.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka