jukilop 13.11.06, 14:40 www.umed.lodz.pl/fetalecho/index.php?img=prenat&str=obcasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiap10 Re: ciekawostka 13.11.06, 15:04 Powinnam sie pogniewac Ten artykul mamy juz na stronie od prawie 3 lat ! www.sercedziecka.org.pl/9/Maria%20Respondek.doc Ale nie ma tego zlego.... wlasnie zauwazylam, ze nie dziala link przy wchodzeniu od publikacji, a artykul jest dostepny tylko w tekscie o badaniach prenatalnych. Mam duzy sentyment do tego tekstu, bo bylo to moje pierwsze "spotkanie" z Pania Profesor. Ciagle przechowuje ten stary egzemplarz Wysokich Obcasow" Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: ciekawostka 13.11.06, 15:20 od nadmiaru głowa nie boli ... sama rzadko, tam zagladam (szczerze) ten wyżej tez nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: ciekawostka 13.11.06, 17:00 U mnie link zadziałał. Przeczytałam tekst arykułu poraz juz nie wiem , który i dziekuję Bogu, że są tacy lekarze jak prof.Respondek !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magapi Re: ciekawostka 13.11.06, 17:44 Tak,czytałam ten artykuł...niestety nadusi nie było już ze mną.Mam nadzieję,że Pani Profesor nadal leczy z powołaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
monawk Re: ciekawostka 13.11.06, 18:46 Przeczytałam wywiad z Panią Profesor niedawno, kiedy odkryłam stronę Fetalecho. Bardzo mnie ujął, wpisałam się do księgi gości i... dostałam maila z podziękowaniem od Pani Profesor - serdecznie za niego dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: ciekawostka 13.11.06, 21:24 Ja również jestem zaskoczona Jej serdecznością, ciepłem, skromnością. Taki ludzki wymiar wielkiego człowieka. I od razu jakos lepiej patrzę w przyszłość. Bo ci lekarze, którzy dopiero zaczynają swoją drogę zawodową, mają od kogo tą wiedzę i doświadczenie czerpać. Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: ciekawostka 13.11.06, 21:33 Miałam przyjemność byc badana przez profesor Respondek niestety nie udało jej się wypatrzec wady mojego synka (TGA). Jest serdeczna i ciepła jak lekrze z kARDIO I KARDIOCHIRURGII. Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: ciekawostka 13.11.06, 19:30 Madziu, bardzo sie wzruszyłam tym tekstem. Wrócę do niego jescze raz , na spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: ciekawostka 13.11.06, 19:38 jak tylko coś znajduje , szybko wklejam dla Was , drukuje , czytam po drodze do domu w tramwaju , a wieczorem jeszcze raz (złapałam sie na tym że przestałam czytać ksiązki) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
m.musur Re: ciekawostka 13.11.06, 22:22 Oby jak najwięcej takich ludzi i uratowanych, dzięki ich pracy, dzieci! Monika mama Filipka i zdrowej Majeczki Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: ciekawostka 15.11.06, 13:03 Byłam tam diagnozowana prenatalnie. Mimo,że diagnoza ugodziła mnie głęboko w serce i nie tylko...to własnie tam wszczepiono we mnie ziarenko nadziei, które zapuściło już potężne korzenie. Dziś odwiedzamy Panią Profesor razem z Alusią. To wspaniała osoba, tak jak i cały jej zespół. Ewa- mama Alci (HLHS) i Basi (zwężenie zast. aost) Odpowiedz Link Zgłoś