Gość: guest IP: *.* 22.09.01, 14:34 Czy kots wie moze co oznacza wystepowanie tego pierwiastka w moczu. W poniedzialek indziemy do lekarza a do poniedzialku tak daleko... Martwie sie bede wdzieczna za kazda informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Ca w moczu IP: *.* 22.09.01, 15:31 Nie masz sie co martwić! W tym tygodniu pytałam o to lekarza. Wprawdzie dotyczyło to mnie bo jetsem w ciązy ale lekarz powiedzial ze wszystko co jest wapniem w moczu to resztki roslinne i maja prawo am być. Czyli jak bylo duzo zielonego zjedzone. A fosforany dla odmiany to wszystko co miesne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ca w moczu IP: *.* 22.09.01, 15:34 Kama! Dzieki! Jestem Ci strasznie wdzieczna! Ale mi ulzylo, fakt ze mala ostatnio jadla duzo zielonego! Jeszcze raz dzieki. Zycze zdrowego dzidziusia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ca w moczu IP: *.* 23.09.01, 18:01 Gdzieś wyczytałam, że wapno w moczu może świadczyć o krzywicy. Odpowiedz Link Zgłoś