11.04.05, 15:03
Dwa rozmiary dla noworodków i małych niemowlaczków: Newborn 1 (2-5 kg),
Newborn 2 (3-6 kg). Rzepy dobrze trzymają, pupa się nie odparza. Ogólnie
jestem zadowolona. Cena w zależności od wielkości opakowania, najmniejsze
opakowanie - 28 szt. ok. 15 zł .
Pozdrawiam - Dorota
Obserwuj wątek
    • panita78 Re: Huggies 11.04.05, 15:53
      Z Newborn byliśmy bardzo zadowoleni.Teraz używamy midi (od 4 do 9 kilo), ale
      przerzuciliśmy się na Pampersy. Huggiesy są, w porównaniu do powyższych, grubsze
      i jakby mniejsze. Pampersy dają większą swobodę ruchu, co jest bardzo istotne
      przy stale pląsających nóżkach. Poza tym, gdy do górnej granicy wagowej dziecka
      pozostaje jeszcze kilogram, nasz mały nadal wchodzi w P.,podczas gdy w takich
      samych rozmiarów Huggiesy już się nie mieścił.
      Pozdrawiam, Anita
    • mama_zuzi1 Re: Huggies 11.04.05, 21:26
      Witam!
      Od urodzenia Zuzi (czyli już 6 miesięcy) uzywamy huggiesów. Uważam, że są
      lepsze (a przynajmniej dla nas) niz pampersy. Na pampersy Zuzia ma uczulenie a
      poza tym przeciekaja na plecki, są szorstkawe w dotyku i gdy Mała nasiusia maja
      bardzo nieprzyjemny zapach. Huggiesy, moim zdaniem, są bardziej dopasowane,
      mają fajne, elastyczne i dobrze przylegające falbanki, które nie pozwalaja
      wydostać się siuśkom na zewnątrz, są wykonane z miękkiego i przyjemnego w
      dotyku materiału, który nie obciera skóry. Poza tym rzepy w huggiesach są
      szerokie co przy tak ruchliwym dziecku jak Zuzia wspaniale zdaje egzamin. Aha,
      i dobrze wchłaniają rzadką kupkę noworodka.

Serdecznie polecam

Dominika
      -
      Moja ukochana Zuzieńka
      • zorka7 Re: Huggies 13.04.05, 08:40
        Bartuś też na huggisach od urodzenia. Są rewelacyjne - dla nas już od 1,5 roku.
      • dorota.alex Re: Huggies 13.04.05, 11:26
        Moja Jagoda ma prawie 9 miesiecy i z kolei jest uczulona na Haggisy. Dostala takiego
        uczulenia, ze nawet antybiotyk w masci nie pomagal. Zmiana na Pampersy doprowadzila pupe
        do porzadku w ciagu 3 dni!
    • inessa7 Re: Huggies 21.04.05, 20:01
      Bezapelacyjnie najlepsze pieluszki jednorazowe to HUGGIES FREEDOM!!!!
      A dla noworodkow PAMPERS NEW BABY!!!!
      Pozdrwiam
      Iza
      • kaja1233 Re: Huggies 01.06.05, 20:52
        Dla mnie Huggies Newborn i Huggies Super_flex (nie Soft&Dry) to najlepsze
        pieluszki jakich używałam ( a próbowałam większość). Są elastyczne, maja
        szerokie i nie przeciekały. Teraz moje dziecko ma prawie roczek i uzywamy
        rewelacyjnych pieluchomajtek Huggies Convertibles. Można je zakładać zarówno
        jak majtki, jak i pieluszkę, kiedy dziecko leży. Zdecydowanie lepsze od
        Pampersa.
        NO i chodzimy na basen i pływamy w Huggies Little Swimmers, które nie pęcznieją
        w wodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka