Dodaj do ulubionych

poszukuję lekarz homeopaty

IP: *.* 28.09.01, 14:03
Witam serdecznie wszystki emamyJak pisałam wczesniej moj Michalek jest alergikiem czy ktoś z was zna bardzo dobrego lekarza homeopatęw warszawie lub okolicySciskam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: poszukuję lekarz homeopaty IP: *.* 28.09.01, 15:34
      Znam. Wprawdzie już podawałam namiary na forum, ale może być jeszcze raz.1. Dr Ewa Pietkiewicz - Rok (pediatra homeopata), przyjmuje w Fundacji "Rodzić po ludzku", ul. Nowolipie 13/15, tel/fax 635 33 36. Kłopot, że długo się czeka na wizytę2. Dr Barbara Kraskiewicz - Madziar, przychodnia KOMED - jutro podam numer telefonu, również na komórke, bo w pracy nie mam. Jest pediatra homeopata, dostępna, skuteczna...3. Wprawdzie nie homeopata, ale leczy dieta i ziołami (bardzo skuteczne) dr Anna Romanowska, tel.633 70 95Wszystkie panie z W-wy. Gdzies na forum Jojo podawała jeszcze Magde Wdowiak - podobno bardzo dobra (nie znam)
    • Gość: guest Re: poszukuję lekarz homeopaty IP: *.* 28.09.01, 15:44
      Informacje znajdziesz na liscie "zdrowie" pod hasłem "pediatra homeopata w Warszawie - Sylwia"
    • Gość: guest Re: poszukuję lekarz homeopaty IP: *.* 02.10.01, 08:32
      hej Nie bylo mnie dosc dlugo na edziecko wiec dopiero teraz chcialabym podziekowac na namiary na panie Doktor.W tej chwili czekam na wyniki testow alergologicznych mojego synka , wiec zaczekam z wizytą u lekarzy na badania .Dziekuje jeszcze raz i serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka