IP: *.* 30.09.01, 10:39
czesc! nie wiecie gdzie mozna zrobic badania na toxoplazmoze, wr i hiv aby wyniki byly tego samego dnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: badania IP: *.* 01.10.01, 09:00
      A gdzie mieszkasz??? W Warszawie?????Jeśli tak to ja zawsze robię badania w przychodni na ul. Dzikiej (koło r. Babka) - ANALCO.Z tym że to jest przychodnia niepubliczna i za wszystko się płaci.Możesz tam pójść nawet o 10-11 godz. i nie ma problemu. Wyniki są zazwyczaj po 16 tego samego dnia.
      • Gość: guest Re: badania IP: *.* 01.10.01, 11:02
        Można też zrobić w szpitalu dla dzieci na Niekłańskiej (dorośli też!) w laboratorium szpitalnym - nie w Fundacjii! Jest dużo taniej i na miejscu robią wszystkie badania. EWA
    • Gość: guest Re: badania IP: *.* 01.10.01, 11:12
      Wątpię, czy gdziekolwiek zrobisz badania na toxo, aby wyniki mieć tego samego dnia. Ja robię zawsze badania w Centrum Damiana i wszystkie wyniki są tego samego dnia, ale na toxo musiałam czekać kilka dni. Nie wiem, jak z pozostałymi, ale mnie się wydaje, że tylko podstawowe badania (morfologia, mocz) można zrobić tak szybko.
      • Gość: guest Re: badania IP: *.* 01.10.01, 14:08
        Nieprawda, większość badań jest w laboratorium na Niekłańskiej robione tego samego dnia (poza morfologią z rozmazem również hormony, cukier, igE etc) poza tymi, które są zbierane i robione raz na tydzień. Nie wiem jak z hiv i hbs ale toxo robią w ciągu tego samego dnia, jeśli krew jest pobrana do godz. 10:00 (pn.-pt.). Miki, możesz zadzownić i się dowiedzieć sama: tel. 672 7258. Tylko pamiętaj, to nie jest lab. Fundacji przy szpitalu ale laboratorium na piętrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka