Dodaj do ulubionych

pedodonta w Warszawie

IP: *.* 12.10.01, 18:20
Szukam sprawdzonego pedodonty w Warszawie, ewentualnie stomatologa z odpowiednim podejściem do dzieci (2 latka).
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: pedodonta w Warszawie IP: *.* 12.10.01, 23:29
      To dla mnie raczej "bolesny" temat,ale spróbuję polecić panią stomatolog , którą moja córka polubiła i wobec której nie stosowała swoich forteli (kilku stomatologów się poddało):pani Małgosia Wieczorek -przyjmuje w Centrum Damiana tel.0501 143731.Tej pani w cudowny sposób udało się zmobilizować moją wówczas 5letnią córkę do współpracy.Nie ma tam wprawdzie malowanego w pegazy gabinetu jak w Stomadencie , gdzie dane nam było owe cudo obejrzeć tylko, bo przyjmowany tam był pan już zdecydowanie dorosły ,a my tradycyjnie-lekki zawód.Pani Małgosia to propozycja dla małego buntownika .Jeśli jednak Twój maluszek jest ciekawy nowego doświadczenia i na dodatek nie czeka go poważne leczenie (tylko np.lapisowanie) to polecam gabinet przy ul .Koncertowej na Ursynowie -milutko :pszczółki borują, wypędzaja "robaczki" z ząbka,w śliniaczku pływaja rybki z watki,no i prezencik .Mogłabym więcej pisać o miejscach ,które należy omijać ale staram się je wyprzeć z pamięci.życzę ,żeby Twojemu dzieciaczkowi podobało się u dentysty i żebyś znalazła takiego ,którego będziecie odwiedzać z radością.Bea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka