Dodaj do ulubionych

lekarze i kompetencje

IP: *.* 17.04.02, 08:48
Bylam wczoraj u ginekologa z problemem laktacyjnym, w moim miescie nie ma poradni laktacyjnej. No i poszlam a lekarz w ramach terapi zalecil mi... niekarmienie hahaha powiedzial to tak: a ile czasu pani juz karmi a ja ze pol roku, aaaaa to moglaby pani juz sobie odpuscic karmienienormalnie glab jeden wkurzyl mnie mialam akurat nawal a ten mi proponuje przerwe zamaist mnie jeszce jakos wesprzec wrrrrrr w dodtaku ten sam lekarz mnie szyl po porodzie aaaaaaa okropny
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoanka Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 17.04.02, 22:48
      To samo powiedział mi mój lekarz, jak usłyszał, że karmię swoje dziecko już ponar rok. Zrobił bardzo zdziwioną minę i stwierdził, że Mały już się dość najadł z piersi w swoim życiu i tyle mu wystarczy. Zalecił odstawienie od piersi, przepisał nawet leki na zahamowanie laktacji, jakby nie wiedział, że najskuteczniejszym lekiem na zapalenie piersi, zastoje pokarmu i wogóle nawał pokarmu jest ssący intensywnie dzieciaczek. ......ach Ci niedouczeni lekarze........Całe szczęście, że go wtedy nie posłuchałam. Dzięki mojemu małemu ssakowi szybciutko doszłam do siebie i ... nadal karmię.;)
      • Gość: Carmela Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 18.04.02, 19:05
        no wlasnie u mnie to samo dostalam leki na zachamowanie a mnie faktycznie wyleczyl muj ssak :))
    • Gość: kasjana Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 19.04.02, 19:16
      Moje dziecko miała zapalenie cewki moczowej. Lekarka zaleciła furagin przez pięć dni. Nie przeszło. Chodziłam do niej trzy razy. Na własną rękę robiłam badania ogólne moczu. Trzy razy. Lekarka patrzyła na mnie podejrzliwie, że ja chyba zmyślam, bo mojemu dziecku po 5 dniach leczenia powinno już przejść. Ale nie przeszło.Zdenerwowałam się i wezwałam lekarza prywatnie. Zalecił kurację furaginem przez 30 dni. Bo to często tak długo trwa. Czy moja lekarka, taka państwowa, o tym nie wie?Ja już nic nie rozumiem.
      • Gość: Carmela Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 20.04.02, 15:53
        z tego co wiem furagin nalezy brac cale opakowanie do konca aby leczenie bylo pomyslne zreszta sama tak robilam a kiedys czesto mnie braly takie infekcje
        • Gość: Ewusiek Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 21.04.02, 16:52
          Ja dzisiaj byłam u pediatry z synkiem i pani doktor zastanawiała się "dać antybiotyk, nie dać antybiotyku - jak pani myśli", oczywiście powiedziałam , że wolałabym nie.Dostał to co sama mu podawałam, a we wtorek pójdę do swojej lekarki (byłam z dzieckiem na dyżurze) niech go obejrzy.Ewa
    • Gość: giera Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 23.04.02, 10:31
      Mój synek miał grypę żołądkową i alergię na wodę w kranie u mnie w bloku, a pani dr diagnoza? - szkarlatyna! To dopiero mistrzostwo świata.Pozdrawiam GIERA
      • Gość: kasiap. Re: lekarze i kompetencje IP: *.* 23.04.02, 14:18
        Ha! U mnie bylo odwrotnie! Rozpoznanie: grypa,a naprawde szkarlatyna!!! (sama sie domyslilam i polecialam do innego lekarza jeszcze raz)Kaska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka