Dodaj do ulubionych

ORTOPEDA W W-wie

IP: *.* 18.04.02, 08:17
Dziewczyny, mam już dość mojej pani doktor-ortopedy(przychodnia przy szpitalu na Kopernika). Może znacie jakies przychodnie w Centrum lub na Żoliborzu, gdzie przyjmują sprawdzeni lekarze. Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: ljaworo Re: ORTOPEDA W W-wie IP: *.* 18.04.02, 11:16
      Cześć,czy możesz powiedzieć dlaczego masz dość. Ja też tam chodzę do dr Czarneckiej i jak na razie nie narzekam. Czasem jest trochę nadgorliwa (nie wiem czy to właściwe określenie) np. stwierdziła, że Młoda nieprawidłowo raczkuje i dała mi skierowanie na rehabilitację. Kazała to skonsultować jeszcze z neurologiem, a skierowanie dała na wszelki wypadek, jakby tam nie było miejsc u rehabilitantki. Neurolog stwierdziła, że wszystko jest w granicach szeroko pojętej normy, ale jak w ciągu 2 tyg. nic się nie zmieni, to żeby na tą rehabilitację się zapisać. Na szczęście obyło się bez. Diana miała wtedy już 11 miesięcy.Ale to właśnie dr Czarnecka po pierwszej wizycie dała mi skierowanie do neurologa, gdy inni lekarze mówili, że nie ma takiej potrzeby, a jednak okazało się, że trzeba było.Właśnie jutro mam wizytę i chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać.Pozdrawiam,Ludek
      • Gość: ewkka Re: ORTOPEDA W W-wie IP: *.* 18.04.02, 11:31
        Właśnie min. w zwiazku z rehabilitacją. Basia miała 2 miesiace jak p.doktor stwirdziła wzmożone napięcie i skierowała na rehabilitację. Oczywiście do pewnej prywatnej przychodni w której zresztą przyjmuje rehabilitantka z przychodni na Kopernika (pani doktor sama mi ją przedstawiła). Trochę sie wkurzyłam, bo nie lubię takich metod. Poszłam więc na wizytę - prywatnie- do dr. Kasura (złoty człowiek) ale chciałabym mieć także "państwowego" lekarza. Acha, Basi nic nie było. Ewa
        • Gość: ljaworo Re: ORTOPEDA W W-wie IP: *.* 18.04.02, 12:21
          Ciekawa jestem od czego to zależy. Ja skierowania do neurologa i rehabilitację dostałam w ramach Kasy Chorych i za nic nie płaciłam.Pozdrawiam,Ludek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka