Dodaj do ulubionych

Kręgosłup

IP: *.* 11.09.02, 13:12
Jestem mamą 14 miesięcznej Martynki, gdy mała zaczynała chodzić zauwaźyłam że jedno z jej ramion opada. Sama jestem po operacji kręgosłupa i jestem wrażliwa na jej postawę.Gdy zwróciłam się z tymi obawami do lekarza, ten kazał poczekać na bilans dwulatka aż dziecko stabilnie będzie już stało. Odwiedziłam prywatnie innego lekarza i potwierdził moje obawy, ramię opada i lekko odstaje łopatka. Lekarz dał mi kontakt z dobrym specjalista i jestem umówiona na spotkanie. Boję się ogromnie, ponieważ takie wady w takim wieku mogą w okresie późniejszym bardzo się pogłębić.Wiem że czeka mnie rehabilitacja małej. Może ktoś ma podobny problem i zechciałby się ze mna podzielić swoimi wiadomościami.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniag Re: Kręgosłup IP: *.* 11.09.02, 21:23
      Witaj,ja rowniez mam 14-to miesieczna coreczke i tez jedno ramie jest nizej tyle ze za kazdym razem inne.Niedawno to zauwazylam kontrole mam podkoniec wrzesnia i wtedy zwroce lekarzowi uwage.Mysle jednak i mam gleboka nadzieje ,ze to dlatego iz chod takiego malucha jest jeszcze tak niedoskonaly, ze czesto przybiera ono rozne postawy by wykonywac te trudna dla niego czynnosc .Jak bede po wizycie u ortopedy to dam znac,Ty tez daj prosze znac jak bedziesz cos juz wiedziala.Pozdrawiam serdecznieAnka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka