Dodaj do ulubionych

problem z jamą ustną

IP: *.* 03.10.02, 11:15
mam problem z rosnącym zębem i to w dodatku u mojego męża.Jak wiadomo przy rosnącym zębie "mądrości"jest ból a wdodatku na dziąśle zrobił mu się "aft".Może znacie jakieś środki na złagodzenie tych dolegliwości.Jak zwykle bardzo na WAS liczę.Pozdrawiam Renata
Obserwuj wątek
    • Gość: AgaKZ Re: problem z jamą ustną IP: *.* 03.10.02, 11:47
      Współczucia: dla męża, bo wiem jak to boli, a dla Ciebie bo cierpiący facet jest nie do zniesienia... Złotego środka na afty nie ma, miewam je od urodzenia praktycznie. Jest kilka leków, może przyniosa chwilową ulgę:AphtinDentosept ASolcoserylSaholpłukanie szałwiąZ mojego dośwaidczenia: afty biorą się z połaczenia drobnego skaleczenia z chwilowym osłabieniem organizmu, tak jak niektórzy mają opryszczkę. Przydaje sie wtedy witamina C i żelazo. Z ósemką natomiast trzebaby do dentysty...pozdrawiamAga
      • Gość: renatas Re: problem z jamą ustną IP: *.* 03.10.02, 11:53
        bardzo dziękuję i już pędzę do apteki
        • Gość: verka Re: problem z jamą ustną IP: *.* 03.10.02, 13:44
          Moj synek ma sklonnosc do aft, wiec mam w tym wzgledzie doswiadczenie. Absolutnie rewelacyjna jest ehinacea w sprayu - homeopatyczna, do dostania w tylko w niektorych aptekach. Niestety kosztuje ponad 30 zl. Jednak starcza na dlugo i jest niezwykle skuteczna i lekko znieczulajaca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka