IP: *.* 30.10.02, 17:25
Czy ktoś z Was wycinał sobie czarne znamiona. Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego lekarza? Iwona z Warszawy
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Znamiona IP: *.* 24.10.02, 16:04
      ja sobie wyciełam 2 ale tylko dlatego ,że podczas ciąży zmieniły się one,tzn. jeden mi zczarniał a drugi się pojawił i urósł.ale generalna zasada w tym przypadku jest taka ,że nie rusza się takich rzeczy jesli się one nie zmieniają.
      • Gość: dorotaM Re: Znamiona IP: *.* 27.10.02, 13:19
        Na Zdrowiu był poruszany ten temat.Ja będąc w ciąży poddałam się zabiegowi usunięcia takiego dużego znamienia.Sprowokowała mnie do tego wizyta u dermatologa,który stwierdził,że wokół wytworzył się stan zapalny.Kosztowało mnie to wiele nerwów.Na szczęście znamię okazało się,nie niesie ryzyka.Teraz mam pamiątkę w postaci blizny.Ja zdałam się na specjalistów ze szpitala onkologicznego.Zabieg był wykonany w trybie chirurgii jednego dnia.Bałabym sie robić to prywatnie.Jesli masz chęć coś więcej dowiedzieć się na temat polecam www.onkolink.pl (studiowanie tego wymaga mocnych nerwów).Nie polecę Ci szpitala,bo nie jestem z Warszawy.Pozdrawiam Dorota.
    • Gość: guest Re: Znamiona IP: *.* 28.10.02, 17:29
      2 lata temu usunęłam 3 znamiona. W tej chwili nie mam po nich nawet śladu. Najlepiej żebyś zgłosiła się do chirurga onkologa, obejrzy i stwierdzi czy kwalifikują się do usunięcia. Cały zabieg w moim przypadku trwał trochę ponad pół godziny, potem 2 wizyty na zmianę opatrunku i zdjęcie szwów. Nic nie bolało, a ja była szczęśliwa, że pozbyłam się tych brzydactw no i w tej chwili bez stresu mogę się opalać :).Pozdrawiam,Iza PS. Zabieg przeprowadzałam w Prywatnym Zakładzie Opieki Zdrowotnej. Koszty pokryła Mazowiecka Kasa Chorych.
      • Gość: guest Re: Znamiona IP: *.* 29.10.02, 14:58
        Czy możesz mi podać namiar na lekarza lub ten zakład?Iwona
        • Gość: guest Re: Znamiona IP: *.* 29.10.02, 16:55
          Doktor Grzelak, Medycyna Rodzinna przy Żwirki i Wigury, tel. 823 89 49.pozdrawiam,Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka